Lider üç puanı üç golle aldı 0-3

Tekirdağ Süper Amatör ligde haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. İlk devrenin son karşılaşmasında rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor ka

30.12.2019 16:44:00 0
Lider üç puanı üç golle aldı 0-3

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Muratlı Belediyespor,, Muratlı Atatürk Stadyumu'nda Kapaklı temsilcisi Kapaklı Sitespor'u konuk etti.

 

MERT İLE ÖNE GEÇTİ

 

Soğuk bir havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline tamamen alan Kapaklı Sitespor geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise savunmada hata yapmayarak ileri de kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında sahneye çıkan Mert yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı.

 

İlk devresi Kapaklı Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Kapaklı ekibi 47’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Kapaklı Sitespor atağında Mert’in ortasını iyi takip eden tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz şık kafa vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. İkinci devrenin başında bulduğu golle büyük moral bulan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda farkı korudu. Ev sahibi ekip ise geliştirdiği ataklarda Kapaklı Sitespor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında sahneye çıkan genç oyuncu Eray düzgün vuruş ile maçın skorunu tayin etti.

 

İLK DEVREYİ LİDER TAMAMLADI

 

İlk devre oynadığı 14 karşılaşmada 12 galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgi elde eden Kapaklı Sitespor ilk devreyi 37 puanla ilk sırada tamamladı. Rakip filelere 36 gol atan Kapaklı Sitespor kalesinde ise 5 gol gördü. Muratlı Belediyespor ise oynadığı 14 karşılaşmada dört galibiyet, beş beraberlik ve beş yenilgi elde ederek 17 puanla ilk devreyi sekizinci sırada tamamladı. Kalesinde 15 gol gören Muratlı Belediyespor rakip filelere ise 18 gol attı.

 

“İLK DEVREYİ DEĞERLİ BİR YERDE TAMAMLADIK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından “ Ligin ilk devresinde oynadığımız 14 karşılaşmada 12 galibiyet elde ederek ilk devreyi lider tamamladık. Ligin ilk devresini lider tamamladığımız için çok mutlu olduk. Ligin ikinci devresinde de en iyi şekilde mücadele ederek sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bir iki takviye yaparak yolumuza devam edeceğiz. Görüştüğümüz arkadaşlar var. En kısa sürede resmi sözleşme imzalayacağız. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu’na ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10