Kapaklıspor ilk devreyi galibiyet ile tamamladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devrenin son karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Saray Belediyespor'u konuk etti. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Kapaklıspor

30.12.2019 16:45:00 0
Kapaklıspor ilk devreyi galibiyet ile tamamladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Kapaklıspor evinde konuk ettiği Saray Belediyespor’u mağlup etti.

 

ŞABAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kırklarelispor Emre, Anıl, Tolga Aşçı, Murat, Ramazan, Şaban Uçar, Tezcan, Öme, Berkay, Koray ve Tuğrul 11’i ile sahaya çıkarken konuk ekip Saray Belediye Spor, Muhammed, Kaan, Aygün, Ziya, Murat, Feyyaz, Fevzi, Bahadır Aydınoğlu, Rıza, Arif ve Emre Kaymaz kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor karşılaşmanın 4’üncü dakikasında Şaban ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

SARAY BERABERLİĞİ YAKALADI

 

İlk dakikalarda bulduğu golle büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Her iki takımının da cesur bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın 35’inci dakikasında skor eşitlendi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Rıza düzgün bir vuruş ile Saray Belediyespor’un beraberlik sayısını kaydetti. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

İLK DEVRE 37 PUAN TOPLADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında konuk ekibin uzaklaştıramadığı topu iyi takip eden Şaban mükemmel bir vuruş ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda Kapaklıspor üçüncü gol için yüklenirken, konuk ekip Saray Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor ilk devreyi 35 puanla ikinci sırada tamamlarken,sezonun ikinci mağlubiyetini alan Saray Belediyespor ise ilk devreyi 26 puanda tamamladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10