İşte Çerkezköylülerin 2020'den beklentileri

Yeni yıla girmemize sayılı saatler kala Çerkezköy halkına yeni yıl ile ilgili beklentilerini sorduk. İş yerleri yeni yıla yönelik hazırlıklarını tamamlarken, vatandaşlar ise bizlerle beklentilerini paylaÅ?

Çerkezköy 30.12.2019 17:23:00 0
İşte Çerkezköylülerin 2020

Çerkezköy vatandaşlar 2019 yılında yaşanan bir çok olumsuzlukların 2020 yılında geride kalması temennisinde bulundu.

 

“ SIKINTILARIN OLMADIĞI BİR YIL OLSUN”

 

Uğur Büfe Sahibi Hatice Korkmaz, “ 2019 yılı beklentilerimize gerekli şekilde cevap vermedi. Her iş kolundaki esnaflar gibi bizim de beklentimiz öncelikle siyasi ve ekonomik sıkıntıların yaşanmadığı  tüm ülke insanımızın bir birbirini daha da  kardeşçe kucakladığı herkesimin ekonomik durumunun düzelmiş olması dileğimle 2020’nin tüm insanlığa ülkemize huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

“İYİ BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM” 

 

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak: “ Her şeyden önce   huzurlu, sağlıklı  ve mutlu bir yıl temenni ediyorum. Herkesim insanımızın olduğu gibi özellikle çiftçilerimizin de ekonomik durumlarının daha iyi olduğu ve 2019 yılında yaşanan sıkıntıların 2020 yılında yaşanmamasını, her kesim insanımızın  ve çiftçimizin gerçekten alın terinin alacağı bir yıl temenni ediyorum. Çiftçilerimize  bol ürünlü ve bereketli sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum” dedi.

 

“MUTLULUK GETİRSİN”

 

Kasırga Çay Ocağı Sahibi Esnaf Kamil Kasırga, “Her sene insanlarımız yeni yıldan da beklentileri oluyor.  Bazılarının beklentileri gerçekleşiyor ama birçok insanımızın beklentileri gerçekleşmiyor. Bu da çoğu insanımızın ekonomik zorluklar çekmesinden kaynaklanıyor olmasıdır. Temennimiz her kesim insanımızın yeni yılda beklentilerinin gerçekleşmesi ve ekonomik sıkıntı çekenlerinde ekonomik durumlarının iyileşmesi olsun.  2020 yılının ülkemize, insanlarımıza ve dünyaya barış,sağlık,huzurlu ve  mutluluk getirmesini diliyorum”dedi.

 

“İYİ BİR YIL DİLİYORUZ”

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Kasım Korkmaz, “Herkesim insanımız gibi pazar esnafımızın da yüzünün güleceği para kazanabileceği bir yıl beklentisi içindeyiz.Özellikle  her türlü hava koşullarında  halkımıza özverili şekilde hizmet eden pazar esnafımızın sıkıntı yaşamadığı bir 2020 yılı diliyor,esnaflarımıza ve Çerkezköy halkımıza huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir yıl temenni ediyorum” dedi.

 

“ ALIN TERİNİ KESİNTİSİZ ALDIĞI BİR YIL OLSUN”

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak. “2020’yılının emekçi kardeşlerimizin  ve tüm çalışan kesimin alın terini kesintisiz aldığı, ve hiçbir ekonomik sıkıntı yaşamadığı,  her kesim insanımızın ve sendika üyelerimizin daha da birlik ve beraberlik içinde huzur içinde sağlıklı ,huzurlu ve mutlu yaşadığı, beklentilerine cevap verecek yıl olmasını  diliyorum.” dedi.

 

“MUTLU BİR YIL OLSUN”

 

Moda Erkek Kuaförü Hasan Kor, “  2020 yılının iyi geçmesini insanlarımızın sıkıntı çekmemesini diliyorum.  Ülkemiz insanları gibi bende 2020  yılın da ülkemizde   ekonomik sıkıntının yaşanmadığı insanlarımızın daha da mutlu, huzurlu, sağlıklı ve   yaşayacağı yıl olmasını temenni ediyor,halkımızın beklentilerine cevap verecek güzel bir  yıl olması dileğimle  halkımıza iyi yıllar diliyorum” dedi.

 

“ MUTLU BİR YIL DİLERİM”

 

Zümbül Oto Lastik İşletme Sahibi Ali Zümbül, “ 2020 yılını 2019 yılından  daha iyi bir yıl olması temennisi ile,  ülke  insanlarımızın beklentilerine cevap verecek ekonomik sıkıntının yaşamadığı huzur içinde ve mutlu bir yıl dilerim” dedi.

 

“ İYİ BİR YIL GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

 

 Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Çerkezköy Motorlu   Taşıyıcılar  kooperatifi olarak her yeni  yıl da  bizlerinde bir takım beklentileri oluyor. Ancak beklentilerimiz bazen oluyor bazen ise olmuyor. Ama  her yıl günün koşullarına göre hareket etmeye çalışıyoruz. İşsiz de kalmadık ama piyasalar  geçen yıla göre durgun geçti. Piyasaların canlanması için vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarının çözümlenmesi gerektiğine inanıyorum.  2019 yılı çeşitli sektörlerde dalgalı geçen bir yıl oldu.  Bizce nedeni komşularımızda yaşanan savaşların olmasıdır. Temennimiz 2020 yılının her kesim insanımızın beklentilerine cevap verecek ve insanlarımızın ekonomik yönden de rahatlayacağı huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyor, halkımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

 

“ESNAFIMIZIN SIKINTI ÇEKMEDİĞİ YIL OLSUN”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “ Her yeni yıl insanlarımız için yeni bir umut ve yeni bir başlangıçtır. Dolayısıyla insanlarımız her yeni yıl öncesi yeni yıldan bir takım beklenti içinde oluyor. Özelliklede ekonomik sıkıntı çekenler yeni yılda ekonomik sıkıntılarının son bulmasını bekliyor. Şoför esnafı olarak elbette 2019 yılında da bir takım sıkıntılar yaşadık ve 2020 yılında esnafımızın sıkıntı çekmediği ekonomik yönden de rahat bir nefes alabileceği bir yıl olmasını diliyoruz. Aynı zamanda gerek esnafımızın gerekse tüm vatandaşlarımızın beklentilerine tam olmasa da ekonomik anlamda rahatlayacakları yüzlerinin güleceği işsizliğin olmadı bir yıl olmasını temenni ediyorum  ve halkımıza sağlıklı mutlu ve de huzurlu yüzlerinin güleceği bir yıl diliyorum”dedi.

 

 Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10