Kapaklı meclisi Perşembe günü toplanacak

Kapaklı Belediyesi yılın ilk toplantısı olan Ocak ayı meclis toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapacak. Kapaklı Belediye meclis salonunda 2 Ocak Perşembe günü

Kapaklı 31.12.2019 14:22:00 0
Kapaklı meclisi Perşembe günü toplanacak

Kapaklı Belediyesi 2020 yılının ilk meclis toplantısını yapmak üzere 2 Ocak Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

AÇILIŞ VE YOKLAMA İLE BAŞLAYACAK

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçilecek. Gündemin ilk maddesinde Meclis Başkan ve üyelerine, Meclis ve Komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkının belirlenmesi konusunun görüşülürken, ikinci maddede ise Denetim Komisyonu toplantılarına belediye ve bağlı kuruluşları dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilenler ile kamu kurumu dışındaki diğer uzman kişilere ödenecek olan günlük ödeme miktarının belirlenmesi hususunun görüşülecek.

GÖRÜŞÜLÜP KARARA BAĞLANACAK

Bir sonraki gündem maddesinde görev yapan meclis üyesi belediye başkan yardımcılarına ödenecek olan aylık ödenek belirlenecek. Dördüncü gündem maddesinde ise 380 ada 17 parsel tamamı 314, 31 metrekare arsada bulunan 36,54 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması konusu görüşülecek. Beşinci gündem maddesinde belediye bünyesinde çalışan zabıta memurlarına verilecek olan fazla çalışma ücretinin belirlenmesi konusunu görüşülürken, altıncı gündem maddesinde Belediye Stratejik Planında ve yatırım programında yer alan Yol Yapım Projeleri için  5393 sayılı Belediye Kanununun 68. Maddesinin d fıkrasına göre iller bankasından kredi kullanılması konusu görüşülüp karara bağlanacak. Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan personelin aylık çalışma ücretlerinin belirleneceği toplantıda sekizinci gündem maddesinde boş kadro değişikliği görüşülecek. Dolu kadro değişikliği gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda bir parka isim verilmesi kararlaştırılacak. Gündemin 11’inci maddesinde denetim komisyonu üyelerinin seçimi yapılırken, sonrasında ise meclis tatil ayı belirlenecek. İmar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinin ardından meclis plan ve bütçe komisyonuna havale edilen konuları görüşecek.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10