Sabret öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık sonucu diyaliz tedavisi gören Kapaklı'nın ilk kadın muhtarı ve ilk öğretmenlerinden 79 yaşındaki Sabret Arıcı önceki gün hayatını kaybetti. Kapa

Kapaklı 2.01.2020 16:58:00 0
Sabret öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı ve Çerkezköy’ün ilk kadın öğretmenlerinden olan ve bir süredir diyaliz tedavisi gören 79 yaşındaki Sabret Arıcı hayatını kaybetti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

79 yaşında hayatını kaybeden Sabret Arıcı için Kapaklı Ulu Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Cenaze törenine Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Arıcı ailesi katıldı.

 

,

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Sabret Arıcı gözyaşları ve dualarla Kapaklı Şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10