Güzel ailesinin acı günü

Çerkezköylü iş adamları ve Milli Taekwondo hakemlerinden Güzel Spor Kulübü sahipleri Fikri Güzel ve Bilal Güzel'in babaları 85 yaşındaki Durdu Güzel geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeniyle yaÅ

Çerkezköy 2.01.2020 17:03:00 0
Güzel ailesinin acı günü

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yaşamını yitiren merhum Durdu Güzel’in dün Yıldırım Beyazıt mahallesinde Bahçeli Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına yoğun bir katılım oldu. Cenazede, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan yardımcısı Ercan Erdoğan ve ilçe yönetimi, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan Yardımcısı Hüseyin Bahar, Saray  Filipper Spor Kulübü Antrenörü Oğuzhan Toytoğlu,Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Çerkezköy Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel,Çerkezköy eski ve mevcut belediye meclis üyeleri,siyasiler, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DUALARLA BAHÇELİ MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

Cenaze namazının ardından 5 erkek ve 3 kız olmak üzere 8 çocuk babası olan merhum Durdu Güzel dualarla Bahçeli mezarlığında aile kabristanına defnedildi.  Cenazede taziyeleri Fikri Güzel ve Bilal Güzel kardeşleriyle birlikte kabul etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10