Pazarcılar Derneğinde Korkmaz dönemi

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Cumartesi günü Kapalı Pazar yerinde 13.30-17.00 saatlerinde arasında 8.Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Hasan Terzi'nin aday olmadığı seçimlere üç dö

Çerkezköy 5.01.2020 15:36:00 0
Pazarcılar Derneğinde Korkmaz dönemi

Gerçekleştirilen kongrenin açılış konuşmasını ise mevcut dernek başkanı Hasan Terzi yaptı. Terzi’nin konuşmasının ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, divan katip üyeliklerine Edip Gürdap, Burhanettin Kaleli’nin getirildiği kongrede gündemde yer alan faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu okundu ve okunan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

 

GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERDİM

 

Üç dönem dernek başkanlığı görevini yapan ve bu dönemde aday olmayan Hasan Terzi “Bugün üç dönemdir özverili bir şekilde yürüttüğün dernek başkanlığı görevimi bırakıyorum. Görevin süresince gerek yönetimlerde görev alan arkadaşlarım gere tüm dernek üyelerimizin her zaman desteğini görmekten son derece mutlu oldum. Pazarcı esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda da her zaman yönetim kurulumuz ile el ele birlik ve beraberlik içinde çözüme kavuşturulması için mücadele ettik. Her zaman bizlerin yanında olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi kongrede başkanlığa gelecek Kasım arkadaşımıza ve ekibine her zaman destekte bulunacağız. Üstleneceği başkanlık görevini de en iyi şekilde yapacağına ve esnafımızın sıkıntılarının çözümlenmesi içinde gerekli özveriyi yapacağına inancım tamdır. Kongrenin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

KASIM KORKMAZ BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Hasan Terzi’nin konuşmasının ardından seçimlere gidildi. 145 üyenin 137’sinin katılım sağladığı seçimlere Kasım Korkmaz tek aday ve tek liste ile girdi. Seçimi kazanan Kasım Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetimde Burhanettin Kaleli, Ebubekir Hacıoğlu,Mehmet Fıran,Yılmaz Bozkuş,Feridun usta,Fettullah Aktaş,Edip Fürdap,Cumali Çiçek,İbrahim Soylu,İsmail Doğanay,Mehmet Mustafa Uzun,Cevdet Aydemir, Cemal Korkmaz, Hakan Fıran yer alırken, denetim kurulu asil üyeliklerinde Süleyman Aslan, Faik Çağlayan ve Turan Polat yer aldı.

 

“GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM”

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği başkanlığına seçilen Kasım Korkmaz yaptığı teşekkür konuşmasında “Bugün derneğimizin 8.Olağan kongresini yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram’a, yeni ve eski belediye meclis üyelerimize, Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’a, CHP Çerkezköy İlçe başkan Adayı Ayfer Dönmez’e,Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger’e, Saray Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İpek’e, Kapaklı Pazarcılar Derneği yönetimine, STK yöneticilerine ve herkese teşekkür ediyorum. Bugün siz değerli esnafımızın teveccühleri ile  dernek başkanlığına seçilmiş bulunuyorum şahsıma, yönetim ve denetim kurulu üye listemi seçerek bizlere görev vermenizden dolayıı tüm esnaflarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte her zaman birlik ve beraberlik içinde esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi için özverili şekilde bir çalışma yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dernek yönetimi olarak her zaman esnafımızın sıkıntılarının çözüme kavuşması için Belediye Başkanımız Vahap Akay ile istişarelerde bulunacağız.Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede başkanımız esnafımızın sıkıntılarını girilmesi konusunda gerekli katkıyı saplayacağına da inanıyoruz” dedi. Başkan Kasım Korkmaz’ın konuşmasının ardından Hasan Terzi’ye derneğe yaptığı hizmetleri nedeniyle bir plaket takdim edildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10