Amerika ve İsrail bayraklarını paspas yaptılar

Amerika'nın İran'lı komutan Kazım Süleymani'yi öldürmesinin ardından İran başta olmak üzere Türkiye ve bazı İslam ülkelerinin kınadığı hunhar saldırı sonrası Amerikan v

Çerkezköy 5.01.2020 16:04:00 0
Amerika ve İsrail bayraklarını paspas yaptılar

Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Dedesi Sinan Boztepe, Kasım Süleymani’nin Amerika tarafından öldürülmesine tepki gösterdi.

 

“BUNLAR BİRER PAÇAVRADIR”

 

Pazar günü Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı önünde basın açıklaması gerçekleştiren Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı dedesi Sinan Boztepe “ Bugün Çerkezköy’deki Müslümanlar olarak diyelim, bir mezhep olarak değil. Çünkü Orta Doğu’nun en büyük terör taşeronu Amerika ve onun hamisi İsrail, asırlardır barış içerisinde yaşamış Orta Doğu coğrafyasına kendi toprak ve petrol hevesleri için kan ve gözyaşı getirdiler. Gerek biz bunu yıllar önce Türkiye’de hunharca katledilen Eşref Bitlis Paşamız olayında gördük. Amerika bizim paşamızı öldürmüştü. Bu değil ki Eşref Paşa sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin komutanıydı. Eşref Paşa aynı zamanda Orta Doğu halklarının da bir komutanıydı. Eşref Bitlis ne için öldürüldü? Orta Doğu’daki terörizme engel olacağı için öldürüldü.  15 Temmuz’da biz bunu gördük. Amerika’nın hamiliğini yapmış olduğu bir grup terörist başımıza bombalar yağdırıyordu. Ve yine baş terörist olan Fethullah Gülen Amerika’da beslenmektedir. Ve bugün aynı Amerika, Orta Doğu’da Kasım Süleymani cinayetiyle yeni acılar ve gözyaşı getirmektedir. Bizlerde dergahımızın önüne İsrail ve Amerikan bayraklarını ki bunlara bayrak da denilemez. Bunlar birer paçavradır. Paçavraları indirerek tavrımızı ortaya koyuyoruz. Ve diyoruz ki dergâhımızdan içeriye hiçbir emperyalist ve Siyonist amel giremeyecektir. Biz bir kale gibi bunlara burada engel olacağız. Biz buradan ilan ediyoruz, mezhebi ne olursa olsun Müslümanlar kardeştir, ırkı ne olursa olsun Müslümanlar kardeştir. Bizim bir düşmanımız var Amerika, bir düşmanımız var İsrail. Cenabı Allah her ikisini de tez zamanda bertaraf etsin. Tüm Müslümanlara da kardeşlik nasip etsin inşallah.”

 

BİZLER SUSTUKÇA ORTA DOĞU KANA BULANIYOR

 

“Bu bayrak biz sağ olduğumuz sürece burada kalacak” diyen Boztepe, “Amerika ve İsrail Orta Doğu’da yok olana kadar bu paçavra burada kalacak. Hiçbir kuvvette bunu buradan kaldırtamayacak. Bunu kaldırmak isteyen önce bizi kaldırması gerekiyor. Çünkü bunun yerde olması Müslümanların izzetinin ayakta olması demektir. Müslümanların izzeti yerde kaldıkça Amerika ve İsrail paçavraları göklere çekiliyor bu coğrafyada. Ve ben buradan herkese sesleniyorum. Bütün dergahların, bütün camilerin önüne bu serilmelidir. Müslümanlar her namaz kılmaya gittiklerinde bu paçavralara basıp girmeli. Her mescitte Amerika’ya lanetler okunmalı, İsrail’e lanetler okunmalı yoksa hiçbir namazın, hiçbir orucun, hiçbir haccın ve hiçbir zekatın kıymeti kalmayacaktır. Bizler susmayalım. Bizler sustukça Orta Doğu kana bulanıyor. Bizler sustukça Suriye, Irak, Libya ve Mısır parçalanıyor. Bizler susmayalım. Bizler oyuna gelmeyelim. Şiiler kafir değildir, Aleviler değildir, Sünniler kafir değildir. Kafir olan onları kafir edenlerdir. Bu bilincin oluşması için bu paçavralar burada kalacak. Cenabı Allah Müslümanlara birlik nasip eylesin.” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10