Kick Boks Türkiye şampiyonası'na katılacaklar

Katıldığı turnuvalarda başarılar elde ederek Tekirdağ ve Çerkezköy'ün adını duyuran Oğuz Güzel Spor Kulübü Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-

6.01.2020 15:46:00 0
Kick Boks Türkiye şampiyonası

Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel yaptığı açıklamada sporcularının 3 değişik kategoride organizasyona katılacağını ve bütün kategorilerde, zirveyi hedeflediklerini belirtti.

 

YEDİ SPORCUMUZ YER ALIYOR

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında, Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na Tekirdağ’ı temsilen yedi sporcu ile katılacaklarını kaydeden Oğuz Güzel “Kick Light Yıldız bayanlarda 55 kilogramda Melek Naz Akdoğan, Büyükler Erkek Low Kick kategorisinde 57 kilogramda Kadir Akan, 71 kilogramda Recep Emrin Eren, 67 kilogramda Murathan Dirlik mücadele edecek. K1 Büyük Erkekler kategorisinde ise 67 kilogramda Ömer Semet, 71 kilogramda İbrahim Taşkıran ve 67 kilogramda Tolga Demir yarışacak” dedi.

 

“TABELA KULÜBÜ DEĞİLİZ”

 

Oğuz Güzel organizasyona hazırlanma şekli, hedefleri, karşılaştıkları zorluklar üzerine de açıklamalarda bulundu. Güzel “ Biz her konuşmamızda, Oğuz Güzel Spor Kulübünün bir tabela kulübü olmadığını, tabelamızda, kartvizitimizde yazdığımız her branşta, 1 öğrenci bile olsa, eğitim vermeye hazır olduğumuzu, üstüne basa basa belirtiriz. Bu iddiamızın doğruluğunu, hemen hemen her ay, değişik branşta organizasyonlara katılarak gösteririz. Kulübümüze gelen herkes, bizde, birden fazla branşta, eğitim yapıldığını rahatlıkla görebilir. Tabii ki, birden fazla branşta faaliyet göstermenin, çok büyük zorlukları var. Ne kadar çok branşta faaliyet gösterirseniz,  o kadar fazla, seminere gitme, belgelerinizi güncelleme zorunluluğu mevcuttur. Bu durum da, bizlerde, aşırı derecede yol, konaklama, belgelendirme masrafı çıkartıyor. Bununla birlikte, spor organizasyonlarında, hemen hemen her ay katılım gösterdiğimizden, bize, ek olarak, yeme, içme, konaklama, ulaşım masrafları ortaya çıkıyor. Organizasyonlara katılım bedeli de federasyonlara yatırılıyor. Yani, her adımda, vakit ve nakit büyük ölçüde gerekiyor” dedi.

 

“BÜYÜK BAŞARILARLA DÖNECEĞİZ”

 

Güzel “ Kulüp olarak tek bir branşta faaliyet gösterip, kolayı seçmektense, birden fazla branşta faaliyet göstererek zoru seçeriz. Tek bir branşta, senede 10 başarı elde etmektense, 10 branşta faaliyet gösterip, her bir branştan 1 başarı elde etmek bize göre, daha büyük başarıdır. Çünkü, ne kadar çok branşta faaliyet gösterirseniz, o kadar çok kişiyi sporun içine sokarsınız.İnşallah Antalya'dan da büyük başarılarla döneceğiz. Sporcularım, bu organizasyona, gerçekten büyük bir istek ve arzu ile hazırlanıyorlar. Hatta, o kadar içine sindirmişler ki, rüyalarında bile bu organizasyonu gördüklerini söylüyorlar.Şimdiden, sporcularıma, üstün başarılar dilerim” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10