Gencay: Halkımızın 7/24 hizmetinde olacağım

Çerkezköy Belediye meclisinin aldığı karar sonrası tek mahalleden üç mahalleye dönüşen Kızılpınar mahallesinde 1 Mart'ta Gültepe, Namık Kemal mahallerinde seçim olacak. Gültepe mahallesi muhtar

Çerkezköy 7.01.2020 17:13:00 0
Gencay: Halkımızın 7/24 hizmetinde olacağım

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

 

Gültepe Mahalle muhtarı  Şakir Gencay “ 30 yıldır Kızılpınar Mahallesinde ikamet etmekteyim. Kızılpınar belde olduğunuda Kızılpınar Belediyesinde Su işleri sorumluluğu görevinde bulundum. İkamet ettiğim Kızılpınar’da 30 yıldan bu yana yediden yetmişe tüm halkımız ile samimi ve dosthane  şekilde arkadaşlık içinde bulundum.  1Mart 2020 tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçiminde Gültepe Mahallesinden aday oldum. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçilirsem mahalleme en iyi şekilde hizmet edeceğim. Halkımız ile devlet arasında köprü olacağım. Her zaman mahalle halkımızın dertlerini sıkıntılarını dinleyerek, çözüme kavuşturması için çalışacağım. Seçimlerin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

MAHALLE HALKIMIN 7/24 HİZMETİNDE OLACAĞIM

 

Genc ay “1 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan muhtarlık ara seçimlerini kazandığım takdirde mahalle halkına 7/24 hizmet edeceğim.  Kızılpınar’da 30 yıldan bu yana her kesim vatandaşımız ile dosthane ilişkiler içindeyim ve her zaman vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyorum.  Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve mahallemizin sorunlarının çözümü için özverili bir şekilde canla başla çalışacağımdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.Mahalle halkıma hizmet etmek için yola çıktım”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10