'Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim' Çerkezköy'de açıldı

Büyük Birlik Partisi Eski İlçe Başkanı Murat Yörük'ün sahibi olduğu 'Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim' lokantası Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi İşcan Sokak No:7/A'da hizmete açıldÄ?

Çerkezköy 8.01.2020 16:57:00 0

KATILIM YOĞUN OLDU

 

‘Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim’ lokantasının Çarşamba günü saat 12.15’te gerçekleştirilen açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler,Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve şube yönetimi, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, esnaflar, Yörük ailesinin eş dost ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren işletmeci Murat Yörük “Bugün işyerimizin açılışına gelerek bizlerin yanında olarak onurlandıran  bizleri mutlu eden başta Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Enver Bayram,Nedim Yılancı, olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘ALLAH BOL KAZANÇ BEREKET VERSİN’

 

Yörük’ün ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKay” Murat arkadaşım eski arkadaşım, futbolcu arkadaşım,okul arkadaşım,çocukluk arkadaşım.Bugün yeni bir işletme ile yeni bir iş dalına atılıyor.Kendisi uzun yıllar Çerkezköy’de esnaflık yapıyor.Bu işyerinin de Murat arkadaşıma ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Çerkezköy’ün bu yeni damak tadı ile buluşacağına inanıyorum. Bu işi layığı ile de yapacağına inanıyorum.Allah bol kazanç bol bereket versin.Hayırlı olsun” diye konuştu. Abdullah Karacan’ın okuduğu duanın ardından işyerinin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Kurdele kesimi sonrasında katılımcılara ev yemekleri ikramı yapıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10