Yılmaz gazetecilerin gününü unutmadı

Kapaklı siyasetinin duayen isimlerinden Yağmur Turizm Sahibi Akın Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler  Günü dolayısıyla sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla buluştu. Gazetecilerin gününü kutla

Kapaklı 10.01.2020 16:44:00 0
Yılmaz gazetecilerin gününü unutmadı

Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy'deki gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

 

 

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Dün saat 09.00'da Kapaklı Et Mi Kebap Restoran'da gazeteciler ile bir araya gelen Akın Yılmaz, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Yılmaz “ Öncelikle 3-4 ay önce Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün de mesleğinin başında, görevinin başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle beraberiz. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Tabi ki işiniz zor, mesleğinizi her daim zor koşullarda da olsa icra etmeye çalışıyorsunuz. Şartlar, koşullar ne olursa olsun yağmur, çamur, kar, kış, kıyamet demeden soğukta, silah altında, savaşta her daim her yerde görevinizi alın teriyle yerine getiriyorsunuz." dedi.

 

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞARAK EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI KAZANIYORSUNUZ

 

Yılmaz "Zor şartlar altında çalışarak emeğinizin karşılığını kazanıyorsunuz. Ben bu anlamda görevlerini layığıyla yerine getiren dürüst, adil, şeffaf yönetim anlayışıyla gazetecilik anlayışını ortaya koyan tüm basın mensubu arkadaşlarımın, çalışan gazetecilerin bu özel ve anlamlı gününü cani gönülden kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm basın mensuplarımızı, gazeteci kardeşlerimizi rahmetle yad ediyor, hayatta olanlara da sağlık, mutluluk, esenlikler diliyorum. Sizlere de iyi çalışmalar diliyorum. Allah her daim yolunuzu açık eylesin güzel çalışmalara, güzel hizmetlere imza atmayı nasip eylesin” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10