CHP Çerkezköy'de Ayfer Dönmez dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 37'nci Olağan Kongresi Beylice Düğün Salonu'nda yapıldı. Divan Başkanı İlhami Özcan Aygun, Ali Çalışkan'ın listesinde ç

Çerkezköy 12.01.2020 19:21:00 0
CHP Çerkezköy

Beylice Düğün salonunda yapılan kongreye, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgöl, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

DİVAN HEYETİ BELLİ OLDU

 

CHP Çerkezköy İlçe yönetimi, eski İlçe Başkanı Engin Camcı dönemindeki faaliyetlerini video gösterimi yaparak kongreye izletti. Ardından açılış konuşması yapan Camcı, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan yönetim kurulumu, kadın kolları başkanımı ve yönetimini, genlik kollatı başkanımı ve yönetimini sahneye davet ediyorum. İşte bu ekiple CHP bayrağı Çerkezköy’de birkez daha dalgalandı. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Delege çoğunluğumuz sağlanmıştır. Elime ulaşan önerge ile Divan Başkanlığına Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygün, kaip üyelikleirne Cevdet Aytaç ve Gülşah İkizoğlu önerilmektedir.” dedi. Divan kurulu önerisi kongre tarafından oybirliği ile kabul edildi.

HİÇ Mİ SUÇU YOK BU ARKADAŞIN?

Önergenin oybirliği kabul edildikten sonra Diban Başkanlığı’na seçilen CHP Tekirdağ Milletvekili, İlhami Özcan Aygun, “Çerkezköy devlet yatırımlarından maalesef sınıfta kalmış. Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki bir hekim arkadaşımız, paydos diyor. Kapıya broşür asıyor. Diyor ki, 'artık ben hizmet veremiyorum.' Uzun süreden beri Çerkezköy'de olan çalışmalarımız da burada bir soruşturma yürütüldü. Birçok yönetici hapishaneye gönderildi ama ne hikmettir Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin başhekimi hala orada duruyor. Hiç mi suçu yok bu arkadaşın? Buradan yetkililere sesleniyorum, bu arkadaşı kim koruyor, niçin koruyor? Hani sağlıkta çağ atlamıştık? Borcu olan vatandaşlarımız hastanelerde tedavi olamıyordu. Neyse kanun da bir değişiklik yaptılar, borcu olanlar yıl sonuna kadar tedavi olabilecekler. Ama muayene olurlarken de borçları duruyor, faiz artıyor. Zaten muayene olmak için parası yoktu, olsa parasını ödeyecekti. Eczaneden o ilacı nasıl alacaklar ben merak ediyorum. Geldiğimiz nokta da Çerkezköy'de sanayimiz var. Evet sanayimiz güzel ama insanlarımızı yaşamaya da hakkı var. Geçtiğimiz yıl içerisinde termik santral için mücadele edenlere karşı yürüttüğümüz çalışma çerçevesinde Pınarbaşı'nda yapılmak istenen termik santral durduruldu. Ama bu STK'ların başarısı. Burada biz yaşıyoruz, bürokratlar bugün var yarın yok. Ama biz burada yaşadığımız için bu topraklara bizim sahip çıkmamız gerekiyor.Ben ziraatçiyim ve seçildiğim günden beri bir konuya özellikle değiniyorum. Buğday diyorum, bizim ekmeğimiz aşımız her şeyimiz. Türk toplumu ekmek bulamadığı zaman yapamaz ve ne ilginçtir 2002'deki üretilen buğday miktarı 19 buçuk milyon ton, yıl 2019 üretilen buğday miktarı yine 19 buçuk milyon ton. 2002'de nüfus 65 milyon bugün 83 milyon bir de Suriyeliler var. Nüfus yüzde 23 artmış ama üretim yerinde sayıyor. Bizim üretmeye ihtiyacımız var. Kapanan fabrikaları tekrar üretime sokmamız lazım. Gelin diyoruz çiftçinin borçlarını yapılandıralım, faizleri silelim ki nefes alıp üretim yapabilsinler ama olmaz diyorlar. Onlar için sadece 5 tane çete var o çetelerin borçlarını, vergilerini silerler. Söylenecek çok söz var. Ama fazla uzatmak istemiyorum. Bu kongrenin başta Çerkezköy'ümüze sonra ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılacak en yakın seçimlerde millet ittifakı ile beraber tekrar iktidar olup ve parlamenter sistemi getirmek istiyoruz için. Bunun için millet ittifakı hem fikir.” diye konuştu.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrede blok Liste yapılması oy birliği ile kabul edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililerden gelen kutlama mesajlarını okudu. Ardından Gündemin dördüncü maddesi olan 05.11.2017 ile 17.01.2020 dönemi yönetim kurulu çalışma raporu oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci maddesi 05.11.2017 ile 17.01.2020 dönemi Yönetim Kurulu hesap raporunun okunması oybirliği ile kabul edildi.

CHP’NİN İKTİDARA GELECEĞİNE BEN İNANIYORUM

Ardından Engin Camcı, “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün iki büyük eserimden biri diyerek önemini vurguladığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde 2 dönem ilçe başkanlığı yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Görevim boyunca çeşitli etkinlik, program ve çalışmalar gerçekleştirdik. 2017 referandumunda sahada çok çalışarak ilçemizde hayır oyunu çıkardık.  İlçemizde başarılı olduk ancak Türkiye genelinde bu çabalarımız yetersiz kaldı. Tek adam rejiminin ülkemizi getirdiği durum ortada. Yönetilemeyen bir Türkiye'de yaşıyoruz. Eğitimden sağlığa nereden bakarsanız bakın tek adam tarafından yönetilmeye çalışılan ve her geçen gün kötüye giden bir Türkiye var. Son yerel seçimlerde ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde önemli merkezlerde aldığımız başarılı sonuçlarla geleceğe hazır bir Cumhuriyet Halk Partisi olduğumuzu göstererek umut olduk. Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara geleceğine ben inanıyorum. Görev sürem boyunca hiçbir makam beklentim olmadan sadece partimin, ülkemin ve çocuklarımızın geleceği için çalıştım. Bunda sonra da partimin bir neferi olarak partime hizmet edeceğim. Yeni seçilecek ilçe başkanına da her zaman destek olacağımın bilinmesini istiyorum ve başarılar diliyorum.”dedi.

SİYASİ LOBİLERİN HESAPLARINI BOZAN ÖRGÜTÜME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Camcı’nın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kongreye gelen herkese çok teşekkür ederim. Öncelikle burada 2003 yılında üye olduğum ve gururla her kademesinde görev yaptığım, ilçe başkanlığını yaptığım ve burada sade bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak salondayım. Ancak aynı zamanda ikinci defa birlikte kazandığımız bu gurur beraber paylaştığımız Belediye Başkanı sıfatıyla bu kürsüdeyim. Yaklaşık 1 yıl önce bu yola çıkarken adaylık açıklamamda bir şey belirtmiştim.  Demiştim ki o zaman ince hesaplar yapan siyaset lobilerini küçük hesaplar yapan siyaset lobilerini küçük hesaplar yapan siyaset bezirganlarından bahsetmiştim. Şimdi ben o ince hesaplar yapan siyaset lobilerinin hesaplarını bozan küçük hesaplar yapan siyaset bezirganlarını şaşırtan örgütüme teşekkürlerimi sunuyorum. Çerkezköy bütün sokaklarında bıkmadan usanmadan çalışan gönüllülerimize parti üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabiî ki uzun zamandan beri CHP’sinin birliğinde beraberliğinde bu güzel salonda birlik ve beraberlik duygularıyla adım adım ilmek ilmek bir araya getirdiğimiz geçmiş dönem ilçe yönetimime ve aynı zamanda dört yıldır yan yana gezmekten kol kola gezmekten gurur duyduğum kıymetli abim eski ilçe başkanımız Engin Camcı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

BUGÜNÜ GÖRDÜĞÜM İÇİN BUGÜN ONLARA GÜLÜP GEÇİYORUM

Akay, “Bizler 2004 yılında birçok parti içiş sorunlarla beraber çok zor şartlarda 2014 yılında bir inançla yola çıktık. Benim yol arkadaşlarımla beraber zor olanı imkansız diye tarif edileni 2014 yılında beraber başardık. 25 yıl sonra CHP bayrağını Çerkezköy’de dalgalandırmanın gurunu yaşadık o dönem. 2014 yılında başlayan değişim rüzgarı Çerkezköy’ün her alanında bu farkı fark ettirdik. 5 yıl boyunca Tekirdağ Büyükşehir Başkanım Kadir Albayrak ile birlikte yan yana omuz omuza verdik. Gün oldu kızdık darıldık. Gün oldu sımsıkı sarıldık. Ancak darılmamızın da sımsıkı sarılmamızın da temel sebebi bu topraklara hizmet etmektedir. Ve 5 yılsonunda beraber hizmet etme gurunu beraber yaşadım. Verdiğimiz sözler peşinde kimseyi ayrıştırmadan görmezden gelmeden emeğin hakkını vererek hakkı teslim ederek birliği beraberliği kardeşliği pekiştirerek herkesi kucaklayarak herkesin iki dönem belediye başkanı oldum. 5 yılda hızlı büyüyen Çerkezköy’de 115 binlerde başlayan ve 170 binlere gelen Çerkezköy’de birbirimize sımsıkı tutunarak geldik. Ben beş yıl boyunca 2014’ten 2019’a bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan bu topraklara beraber hizmet etme onurunu gururunu yaşadığım kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Albayrak’a bir kez daha huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Sonra gün geldi çattı yeni bir seçim dönemi geldi. Yüzde 41 ile 5 yıl evvel göreve geldiğimiz Çerkezköy’de bu defa yepyeni bir mücadele başladı. 10 yıldır Ak Parti’nin yerel iktidarından sonra 5 yıl görev yaptığımız Çerkezköy’de 5 yıllık emeği yok sayma görmezden gelem üzerine kurulan bir seçim kampanyasında paraların çorapların, hediye paketlerin konuşulduğu, kurulların, odaların siyasallaştığı her gün bakanların ağırlandığı, kendini gazeteci zanneden bir zibidiye sipariş haberlerle algı yönettikleri zannettikleri bir taraf. Diğer tarafta gönülden menfaatsiz karşılıksız bir birlik ve beraberlik ile milletin seçim kampanyası. Gönülden bir araya gelen binlerle mahalle mitingleri genel seçimler üzerinden yapılan matematik hesabı ile 15 bin fark olur şu kadar fark olur gibi algı oyunları ile bazı hesaplar yaptılar. Sonuç yüzde 50.2’lik tarihi oyla 5 bin farkla Millet İttifakı’nın halkın zaferi oldu. Tüm siyasi bakış açılarını, tüm siyasi yaklaşımları bir kenara koyarak bu seçim kampanyasında emek ortaya koyan bu seçim kampanyasında taş üstüne taş koyan ve 31 Mart 2019’da siyasi görüşü ne olursa olsun Çerkezköy için oy veren tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca birilerinin kişisel talep ve beklentilerini karşılamak için değil milletim için çalıştım. İşte bu sebeple şahsi olarak beni sevmeyen ya da şahsi siyasi menfaatleri uymayacağı için kazanımız mümkün değil diyenler, nerede kazanacak diye gülenler oldu. Bende biliyorum partilim diye bu salonda olan arkadaşlarımda var. Bir kısmı gelmemiş de olabilir ancak birlikte kazandığımızı bugünü gördüğüm için bugün onlara gülüp geçiyorum.” diye konuştu.

BİZ İSTANBUL’UN ARTIK SANAYİSİNİ BU TOPRAKLARDA İSTEMİYORUZ

“Şimdi Ocak 2020 bu saatten sonra 9 ayda olduğu gibi işimizde Çerkezköy gücümüzde Çerkezköy” diyen Akay, “Hep birlikte yeniden Çerkezköy için çalışıyoruz. Ekonomik sıkıntılar içinde olsak da Kadir başkanımla verdiğimiz sözlerin peşinde koşuyoruz. Planlama içinde bir yıl geçirdik. İnşallah 2020’nin ikinci yarısından sonra hızlanacağız. Yoğun 2021, yoğun 2022 getireceğiz. Ve hedeflediğimiz yatırımlarla ne dediysek buluşturma mücadelesi vereceğiz. Şov yapıyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum. Çöp döküm alanı için komisyonu kimler kurdurtmuş teklifi kimler nerden almış önce buna bakacaklar deyip parantezi kapatıyorum.” dedi. Akay, “Şimdi Çerkezköy’ün önünde önemli bir sıkıntı daha var. Ben burada hem Çerkezköy kamuoyunu bir kez daha bilgilendirmek hem de hem misafirlerimizi hem de yol arkadaşlarımızı bu konuya dikkatini çekmek için anlatacağım. Bakın bugün Çerkezköy’ün önünde İstanbul’un artık bir sanayisini Kızılpınar’a getirme mücadelesi var. Bizim talebimiz Çerkezköy’ü kaliteli sanayide güçlendirmek. İstanbul’un arka bahçesi yapıp artık sanayisi ile buluşturmak değil. Bakın orada Kızılpınar’ın hemen üzerinde sanayi olarak işaretli alanı bugün TOKİ eliyle tarla bedelleri ile orada yaşayan vatandaşların malını mülkünü ucuz yollu kamulaştırma mücadelesi var. Ne için İstanbul da kurulan bir İkitelli Derneği’ne TOKİ eliyle pazarlama mücadelesi var. İnsanların mağdur edildiği aynı zamanda belediyenin yüz dönümlük alanı kamulaştırma yükü ile karşı karşıya bırakacak bir mücadele. Biz İstanbul’un artık sanayisini bu topraklarda istemiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Çerkezköy’ün geleceğine katkı sağlayacak tüm siyasi partilerin, tüm sivil toplum kuruluşlarının destek olmasını bekliyoruz. Çevreye ve etrafa duyarlı bir Çerkezköy istiyoruz. Her yerde her alan da hukuki olarak takipçisi olacağız. Ne diyor Büyük Önder ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ diyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde daha çok çalışacağız. Bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası, bir Tekirdağ sevdası ve bir Türkiye sevdası demeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İTİDAR PARTİSİ 17 YILDIR ÇERKEZKÖY’E NE YAPTI?

Akay’ın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Buraya katılan bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Belediye Başkanımızın bu güzel konuşmasından sonra aynı heyecanı bizde bulundurmaya çalışacağız ama tabi siz bu coşkuyu 10 dakika dinlediniz, biz bu coşkuyu 5 sene 280’nci gündür dinliyoruz. Onu sizde bana sorun. Kimseyi methetmek veya yermeye ihtiyacı yok burada. Ama gerekirse kendi parti Büyükşehir Belediye Başkanı’na dahi dikleşecek kadar Çerkezköy’ün menfaatlerini koruyan Belediye Başkanımıza en başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir abisi gurur duyuyorum. Yarın akşam çok güzel bir etkinliğimiz var. Belediye başkanımızla beraber yeni bir tesisi Çerkezköy’e tam hedefleri kazandırmak güzelliği ile senfonik destan gösterimiz var. Yani 19’dan önce 23’ten sonsuza kadar Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in ilanına kadar çok güzel bir anlatım var. Yarın hep beraber coşku ile o oyunu birlikte seyredeceğiz.” dedi. Albayrak, “Değerli arkadaşlarım şu bir gerçek ki önümüzdeki süreç çok önemli. 31 Mart 2024’e geldiğimiz zaman Türkiye’nin kader seçimlerinden birisi olacaktır. Bu nedenle şimdiden yerel ve genel seçimlere hazırlanmamız gerekiyor. Fakat Çerkezköy’e 17 yıldır doğru düzgün hizmet getirmeyen iktidarın bizi eleştirme hakkı yoktur. Özellikle 2020 yılından itibaren çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Her şey Çerkezköy, Tekirdağ ve ülkemiz için. Biz sadece hizmet için buradayız.” diye konuştu.

MİLLİ MÜCADELE DE HAMURUMUZ YOĞRULMUŞ BİR PARTİDİR

Kongrede konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Kongremizin özellikle Çerkezköy'ümüze, Tekirdağ'ımıza, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün kazananı kaybedeni olmayan bir seçim yapıyoruz. Çünkü kim kazanırsa kazansın hak hukuk adalet mücadelesini veren partimiz kazanmış olacak. Bu mücadele için çalışacağız, bu inançla çalışacağız. Halk kazanacak. Tekirdağ'ımız kazanacak, ülkemiz kazanacak. Burada olan birçok arkadaşımızla uzun yıllar omuz omuza mücadele ediyoruz. Yoldaşlık yaptık, ülkemizi boğmak istedikleri o karanlığa karşı hep beraber direndik. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi farklı bir parti. Cumhuriyet Halk Partisi diğer partilere benzemez çünkü günü birlik hesaplarla kurulmuş bir parti değil. Her zaman hepinizin bildiği gibi hedefleri olan, programı olan bir parti Cumhuriyet Halk Partisi. Milli mücadele de hamurumuz yoğrulmuş bir partidir." İfadelerini kullandı. 

CHP OLDUĞU SÜRECE TÜRKİYE UMUDU SÖNMEYECEK

“Bu vatana Mustafa Kemal Atatürk'e borcumuz var” diyen Yüceer, "Her alanda kalkınan, sanayileşen bir ülkenin, çiftçisine köylüsüne 'ananı da al git' diyen değil, her zaman baş tacı eden, 'köylü milletin efendisidir' diyen bir partinin, kadının eşit yurttaş sayıldığı, çocukların bilimle, akılla ve sporla buluştuğu, Türkiye'nin her yerinde eğitim meşalesiyle aydınlandığım bir parti Cumhuriyet Halk Partisi. Cumhuriyeti Halk Partili olmayı, Cumhuriyet Halk Partisi'nde mücadele vermeyi, bu mirasın hakkını vermeyi bilmek lazım çünkü bizim bu vatana Mustafa Kemal Atatürk'e borcumuz var. Bunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bundan önce delegelerimizi seçtik, akabinde gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı seçeceğiz. İl seçimlerimiz olacak ve daha sonrasında hep beraber buradan Ankara'ya gideceğiz büyük kurultayımıza. Genel başkanımızı ve parti meclisimizi seçeceğiz. Ama bunu yapmayanlar da var. Demokrasiyi içselleştiren, her şeyi atamayla yapan, tek adam zihniyetinin partinin her kademesinde sirayet ettiği iktidar var. Tek kişinin, tek sesin, tek sözün egemen olduğu bir parti değiliz, olmamalıyız da. Rakibimiz belli, hedefimiz belli. Bizim hedefimiz Tekirdağ'ımız da yeniden 12-0 yapmak. Bize yakışan bu. Bu mücadele uzun ve zorlu bir mücadele ama Cumhuriyet Halk Partisi var olduğu sürece çağdaş bir Türkiye umudu sönmeyecek." dedi.

YERELDE İKTİDAR OLAN CHP’Yİ GENELDE DE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

9 ilçede kongrelerin tamamlandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, “Bugün yaptığımız Çerkezköy ve Kapaklı Kongrelerimizle tamamlamış olacağız. Bu süreç Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan bir olgunlukla devam ediyor. Ülkemiz uzunca bir süredir tek adam rejimiyle yönetiliyor. Türkiye’nin en büyük şirketlerini, fabrikalarını yerli ve yabancı firmalara satıldı. Bu paralar nereye gitti? İktidara geldiklerinde 2002 yılında işsiz sayısı 2 milyon 461 bin iken, 2019 Temmuz ayı itibariyle 596 bin kişiye ulaşmıştır.  Tarımda kendi kendine yeten bir ülke iken şimdi ithal eder bir ülke olduk. Son yerel seçimlerle birlikte değişim başladı. ekonominin yüzde 65’ini nüfusun yarıdan fazlasını barındıran yerleşim yerleri artık CHP’li belediyeler tarafından yönetiliyor. BU krize ancak CHP’li kadrolar çıkarabilir. Yerelde iktidar olan CHP’yi genelde de iktidara taşıyacağız.” diye konuştu.

AYFER DÖNMEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Dilek ve temennilerin ardından Divan Başkanı İlhami Özcan Aygun, Ali Çalışkan’ın listesinde çift imza olduğunu ve uyarılara rağmen düzeltilmediğini söyleyerek Çalışkan’ın adaylığını düşürdüğünü söyledi. Çalışkan’ın adaylığının düşmesinden sonra seçime tek aday olarak devam eden Ayfer Dönmez CHP Çerkezköy İlçe Başkanı oldu. Adaylığı düşürülen Çalışkan Dönmez’i tebrik ederken, sahte imza var diyerek salonu terk etti.

YOLUMUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı olan Ayfer Dönmez ise, “Cumhuriyet Halk Partisi demek özgürlük demek. Cumhuriyet Halk Partisi demek tam bağımsızlık demek, kardeşlik demek, vatan demek, bayrak demek. Cumhuriyet Halk Partisi bizim için bir heves, bir merak değil bir yaşam biçimidir. Partimizin ilkelerini 24 saatlik yaşamımızın her dilimine taşıdık. Biz Cumhuriyet Halk Partili gibi yaşarız her anımızı. Yolumuz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur.  Ne mutlu bize ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bunun içindir ki onurluyuz, gururluyuz” dedi.

EKİBİMİZLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Dönmez, “İlk adaylık açıklamamda söylediğim gibi, bu bir bayrak yarışıdır. Birileri gelir, belirli sorumluluklar alır, emek verir ve zamanı geldiğinde arkadan gelen yol arkadaşlarına bayrağı teslim eder. Bu çok doğal bir süreçtir. Ben de bu bayrağı teslim alıp, daha ilerilere, yükseklere taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarım, kadın kollarım, gençlik kollarım, tüm yol arkadaşlarımla birlikte elimizi taşın altına koyup, çok çalışacağız.” diye konuştu.

EN KISA SÜREDE İHTİDAR HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolunu ve gösterdiği hedefi rehber edinen bir partiyiz” diyen Dönmez, “Cumhuriyet Halk Partililer olarak, bizlere büyük görevler düşmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi, her bir üyesiyle, neferiyle yılmadan, yorulmadan çok çalışarak iktidar hedefini en kısa sürede gerçekleştirecektir. Buna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor, kongremize gelerek bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk.” ifadelerini kullandı. CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez başkanlığındaki yeni yönetimde Olgun Aydemir, Elif Buzkuş, Necmettin Çınar, Ali Dede, Metin Gültekin, Necat İlhan, Nurcan Karaca, Sebahat Karakaş, Caner Kurtoğlu, Suat Özgücü, Yüksel Sevil, Fatma Neşe Sezer, Emel Şencan, Aslıhan Şişman, Zafer Uyanık, Hüseyin Ülger yer aldı.

Haber/ Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10