Pazarcılar görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz hafta 8.Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Çerkezköy Pazarcılar Derneği önceki gün dernek binasında yaptığı toplantıda görev dağılımı yaptı.

Çerkezköy 13.01.2020 16:48:00 0
Pazarcılar görev dağılımı yaptı

Dernek Başkanı Kasım Korkmaz  başkanlığına da yapılan toplantıda yapılan görev bölümü sonunda Dernek Başkan Yardımcılığına Burhan Kaleli, muhasipliğe Edip Gürdap, saymanlığa İsmail Doğanay  getirildi. Yönetim kurulu üyesi olarak Ebubekir Hacıoğlu, Mehmet Fıran, Yılmaz Bozkuş, Feridun Usta, Fettullah Aktaş, Cumali Çiçek, İbrahim Soylu, Mehmet Mustafa Uzun, Cevdet Aydemir, Cemal Korkmaz ve Hakan Fırat görev yapacak.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Kasım Korkmaz “ Yeni yönetim olarak bugün yaptığımız ilk toplantımızda görev bölümü yapmış bulunuyoruz. Yönetim kurulu olarak el ele birlik ve beraberlik içinde çalışarak esnafımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Yapacağımız çalışma programı dahilinde çalışmalarımızı sürdürerek öncelikle çözüm bekleyen sıkıntılarımızın giderilmesine ağırlık vereceğiz. Belediye Başkanımız Vahap Akay’la her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de  devamlı istişare halinde bulunarak sıkıntılarımızın giderilmesi için gerekenin yapılması talebinde bulunacağız. Bugüne kadar Belediye Başkanımız sağ olsunlar her zaman esnafımızın yanında oldu ve bundan böylede ayni şekilde bizlere destek olacağına inanıyoruz. Bu akşam tüm yönetim kurulumuzun toplantıya eksiksiz olarak katılım göstermiş olması nedeniyle sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10