BAL'da ikinci devre başlıyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci devre bir aylık aranın ardından başlıyor. Ligin ilk devresini istediği yerde bitiremeyen ve yaptığı transferlerle ikinci devreye iddialı hazırlanan temsilcimiz 1911 Çerkez

17.01.2020 15:18:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı devrenin perdesi Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla açılacak.

4 HAFTA ARA VERİLMİŞTİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2019-2020 sezonunun ikinci devresi 4 haftalık aranın ardından 19 Ocak tarihinde başlıyor.Bu sezonun ilk devresi 12 puanda tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarını teknik direktör Murat Küçük yönetiminde Çerkezköy’de sürdürdü. İlk devre kadrosundan altı oyuncu ile yollarını ayıran ve altı transfer yapan temsilcimiz kendi tesislerinde günde  yaptığı çift antrenmanla ikinci devre hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimiz hafta sonunda yapacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş maçı hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Hafta sonunda oynayacakları zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük “  Dört haftalık ikinci devre hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık. Bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacağız. Rakibimiz Çengelköyspor’u mağlup ederek önümüzdeki hafta evimizde oynayacağız altı puanlık Tekirdağspor maçını bekleyeceğiz. Tüm futbolcularıma güveniyorum ve karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağız. Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor.” dedi.

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

1911 Çerkezköyspor Pazar günü Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye konuk olacak. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Semih Güner, Hüseyin Alp Burçay Yetiş, Özkan Elikkaya, Sinan Yılgündüz yönetecek.

HAFTANIN MAÇI İSTANBUL’DA

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 26 puanla lider durumda bulunan Arnavutköy Belediyespor evinde 24 puanla ikinci sırada yer alan Tekirdağspor’u konuk edecek. İstanbul Bolluca Stadyumunda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Kırbaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Keremşah Balbay, Selim Yasak, İlayda Nihal Çetiner yapacak. 24 puan ve averajla üçüncü sırada bulunan Edirnespor hafta sonunda 20 puanı bulunan Ortaköyspor’a konuk olacak. Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Talha Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Yeliz Yıldız, Fırat Can, Emre Küçük yapacak.

BİGASPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

18 puanla yedinci sırada yer alan Alibeyköyspor ise deplasmanda 11 puanı bulunan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma tüm karşılaşmalar gibi aynı saatte başlarken karşılaşmayı Nihat Hartlı, Umut Ertemel, Yağmur Vural ve Adem Güneş hakem triosu yönetecek. 22 puanla dördüncü sırada bulunan Çanakkale ekibi Bigaspor ise evinde sekiz puanla ligin dibinde yer alan Vizespor’u ağırlayacak. Mehmet Can Koç, Fatih Özbek, Tuğba Başkaya, Efe Ünüvar hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Ligin ikinci devresinde Kocaeli derbisinde 17 puanı bulunan Karamürselsopr ile 12 punı bulunan Başişkele Doğantepespor Karamürsel İlçe Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Abdurruham Gargi’nin yöneteceği karşılaşmada Gökhan Üçüncü, Can Berk Yıldız ve Ufuk Demircioğlu ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Lüleburgazspor ise evinde Bozcadaspor’u konuk edecek. 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Muhammed Taha Onat yönetirken, yardımcılıklarını ise Kadir Devrim, İsa Sütçü ve Zeynep İrem Sengir yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10