Kaymakam Abban'a plaket vererek onurlandırdılar

Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret ederek 10 Ocak İdareciler Günü'nde 'Üstün Başarı Meslek Ödülü' almasından dolayı ke

Çerkezköy 17.01.2020 16:04:00 0
Kaymakam Abban

Cuma günü saat 14.30’da gerçekleşen ziyarete Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Bilal Yalız, Başkan Yardımcısı Sebahattin Önal ve yönetim kurulu üyeleri Nurhan Kaya ile Aret Marancıoğlu katıldı.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneğine teşekkür ederken, Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği üyeleri ise 10 Ocak İdareciler Günü'nde aldığı 'Üstün Başarı Meslek Ödülü'nden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı tebrik ettiler.

Kaymakam Abban'ın yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde ödül almasından dolayı çok memnun olduklarını belirten Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Bilal Yalız, " Çerkezköy ve bölgede eğitim başta olmak üzere başarılı hizmetler yapıyorsunuz. Yaptığınız başarılı çalışmaların neticesinde böylesine bir ödül almanız dernek olarak bizi hem sevindirdi hem de onurlandırdı. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi. Ziyarette Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği üyeleri günün anısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a plaket takdim ettiler.


Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10