Karne heyecanlarına ortak oldular

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi burs verdikleri öğrencileri ve velilerini Pazar günü sabah kahvaltısında konuk ederek karne heyecanlarına ortak oldular.

Çerkezköy 20.01.2020 14:27:00 0
Karne heyecanlarına ortak oldular

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy şubesinde düzenlenen kahvaltıya ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak “ Sizi burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Derneğimizi daha iyi tanımak, hem birbirimizi tanımak amacıyla bu kahvaltıda buluştuk. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz özellikle kızlarımızın daha iyi okumalarına, daha iyi meslek sahibi olmalarına, aydın, Atatürkçü, çağdaş bir birey olmalarına yardımcı olmak için yüce bir görev yüklenmiştir. Bu görevi yapabilmemiz için derneğimize her türlü yardımı yapan ve emeğini veren tüm insanlarımızı kutluyorum” dedi.

 

“HOBİ DEĞİL GÖREVDİR”

 

Nigar “ Siz değerli öğrencilerimizi çalışkan, dürüst, çağdaş bireyler olarak görmek bizi gururlandıracaktır. Derneğimiz bir yardım kurumu değil, görev kurumudur. Çağdaş yaşamda bulunmak, birlikte olmak hobi değil, görevdir. Vicdanı hür, akıl ve bilime önem veren, özgür bireylerin yetişmesine katı sağlamaktır. Derneğimizi yakından tanıdığınızda ve onunla olduğunuzda ne kadar farklı olduğunu görecek ve anlayacaksınız. Sizinde takdirleriyle derneğimizin çalışmalarına destek olacak ve çevreye duyuracaksınız. Sözlerime son verirken, burada bizimle olan, destek ve emek veren tüm arkadaşlarımıza, bizimle beraber olan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Soyak’ın konuşmasının ardından dernek üyeleri öğrenci ve veliler ile kahvaltı yaparak derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10