Konak Cafe ve Restaurant'a görkemli açılış

İşletmeciliğini Çerkezköy Belediyesi Eski meclis üyesi Seyithan Caferoğlu'nun yaptığı Konak Cafe ve Restorant Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Çerkezköy 20.01.2020 15:28:00 0
Konak Cafe ve Restaurant

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dün yapılan açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ile Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AKAY: HAYIRLI OLSUN

 

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Güzel bir günde yeni bir işletmemizin açılışındayız. Öncelikle geçmiş dönem belediye meclis üyesi ağabeyimiz Seyithan Caferoğlu'na, kıymetli ailesine bu güzel işletmenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Büyüyen Çerkezköy, gelişen Çerkezköy, her geçen gün zor zamanlarda da olsa yeni işletmelerine kavuşuyor. Umut ediyoruz bu güzel işletme Çerkezköy'e, Caferoğlu ailesine, kıymetli çocuklarına hayırlar getirir. Ben bir kez daha hayırlı olması temennisiyle tüm Çerkezköy'e, bölgemize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

 

 

“2020 YILINDA HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK”

 

Akay’ın ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “2020 yılı inşallah ekonomik daralmanın bittiği ve ülkemizin ekonomik olarak toparlanma yılı olacak. Bunu görmeye başladık, görüyoruz. 2020 yılında inşallah her şey daha güzel olacak. Yine Seyithan ağabeyimizin öncelikle ailesine ondan sonra Çerkezköy'e böyle bir işletme açması hayırlı uğurlu olsun diyorum. Çerkezköy'de, Türkiye'de her işletme açanın, istihdam yapanın başımızın üstünde yeri vardır. Tekrar ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

“BOL BEREKETLİ OLSUN”

 

Komşu ilçe belediye başkanı olarak programda yer almaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Böyle güzel mekanlar, güzel yerler gördüğüm zaman bir yere gittiğimde ben hep arkadaşlar arasında espri babında bir şey söylüyorum, 'Ben de Kapaklı'ya istiyorum' diyorum. Buradan Seyithan ağabeye ya da birçok yatırımcı arkadaşa duyurulur. Kapaklı'da yatırım yapmak isteyen bu tarz yatırımları ortaya koymak isteyenlere yerel yönetimler olarak elimizden gelen bütün desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Evet ülkemiz zor bir dönemden geçti, sebeplerini malum hepiniz biliyorsunuz. Öyle zor dönemlerde cesur girişimcilere çok daha fazla ihtiyacımız oluyor. Dolayısıyla Caferoğlu ailesini tebrik ediyorum, böyle bir yatırımda bulunarak, bir girişimde bulunarak hem ülkeye istihdam sağlayan hem de hizmet veren kuruluşlara hakikaten çok ihtiyacımız var. Ben bereketli helalinden bol kazançlar diliyorum aileye. Çerkezköy için bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden işletme sahibi Seyithan Caferoğlu ise “ Diyoruz ki krize inat inşallah böyle bir işyeri açtık. Allahın izniyle devamı olacak. Kapaklı'ya da Allah para verirse inşallah açmaya çalışacağız." dedi. Konuşmaların ardından hayırlı olması temennileriyle kurdele kesilirken, gün boyunca davetlilere işletme tarafından ikramda bulunuldu. İşletmede kuzu şiş, çorba çeşitleri, sulu yemek, pide, lahmacun ve tatlı çeşitleri yer alıyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10