Refüjler modern görünüme kavuştu

Çorlu Belediyesi tarafından yollarda bulunan orta refüjlerin etrafı yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuşturuldu.

Çorlu 21.01.2020 15:27:00 0
 Refüjler modern görünüme kavuştu

Kente estetik açıdan görünüm kazandırmaya çalışan belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çiçek dikiminin ardından refüjlerin etrafını kapatarak hem kente estetik bir görünüm sağladı hem de çiçeklerin ömrünün daha uzun olması için etrafı kapatıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün atölyesinde yapımı tamamlanan özel üretim ferforje korkuluklar refüjlerin çevresine monte edildi. Otogar önünden Eski Sanayi Sitesi’ne kadar olan bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler peyzaj ve çiçek dikiminin ardından kentin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı. Yol ve çevre düzenlemesi kapsamında tamamlanan orta refüj düzenlemesi kentin muhtelif noktalarında devam edecek.

 

‘KENTİMİZİ HEP BİRLİKTE KORUMALIYIZ’

 

Çalışmaları değerlendiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt” Kentimizi daha düzenli ve güzel bir görünüme kavuşturmak için ekiplerimizle çalışıyoruz. Yeşillik alanları çiçeklerle renklendiriyor, orta refüjlerin etrafını kapatarak Çorlu’muzun çehresini modern hale getirmek için emek veriyoruz. Yapılan çalışmaları korumak için yalnızca bizlerin değil tüm vatandaşlarımızın emek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizi güzelleştirmek için hep birlikte çaba sarf etmeli ve hep birlikte korumalıyız” dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10