CHP Çerkezköy ilçe teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök'ü ve Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ'ı makamÄ?

Çerkezköy 24.01.2020 18:20:00 0
CHP Çerkezköy ilçe teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

12 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri siyasi parti, STK ve kamu kurum ve kuruluşlara tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. CHP İlçe Teşkilatı dün ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ümit Kök ve partililer ile bir araya geldi. Ziyarette Dönmez ve Kök Çerkezköy’ün eksiklikleri ve yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

 

CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve partililer daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez “ Esnafımızın son dönemlerde yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimine başarılar dileyen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ziyaret içinde teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10