EMARCEP Encümen toplantısı Çerkezköy'de gerçekleştirildi

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği 2020 yılı Ocak ayı Encümen toplantısını Çerkezköy Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Çerkezköy 29.01.2020 17:06:00 0
EMARCEP Encümen toplantısı Çerkezköy

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ  

 

Ocak ayı Encümen toplantısı öncesi Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Birlik Başkanı Edremit Belediye Başkanı S. Hasan Arslan, Encümen Üyeleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,  Burhaniye Belediye Başkanı E. Oya Özarkon, Küçükkuyu Belediye Başkanı Selçuk Şahin, Edremit Belediye Başkanı Salih Sönmezışık, Birlik Müdürü Selçuk Şahin ve Birlik personelleri Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdiler ve Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

 

AKAY’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yapılan ziyaretin ardından Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği 2020 Ocak ayı Encümen toplantısı Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılırken, toplantıda önceki Encümen toplantısından bugüne kadar yapılan Birlik çalışmaları değerlendirildi, 2020 Mart ve Nisan ayı içerisinde Kanal İstanbul ile ilgili panel hazırlanması görüşüldü, 2020 Haziran ayında Fransa’nın Marsilya kentinde yapılacak olan İUCN Kongresine katılımı görüşüldü, 2020 Ocak itibariyle Muhasebe yetkilisi ücretinin tespiti karara bağlandı, 2020 yılı EMITT Fuarı ve Üye Belediyelere yapılacak ziyaretler görüşüldü, 2002 yılı Şubat ayı Encümen toplantısının yer ve tarihi belirlendi. Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Ocak ayı Encümen toplantısı dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10