BAL'da 16.hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 16.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.  Haftaya lider durumda giren Arnavutköy Belediyesporevinde Alibeyköyspork7u konuk ederken, takipçisi Edirnespor ise deplasmanda Edirne debi

31.01.2020 18:04:00 0
BAL

Zirvede olduğu kadar alt sıralarda da büyük heyecanın yaşandığı TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 16.hafta oynanacak olan yedi karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Oynadığı 15 karşılaşmada  yedi galibiyet yedi beraberlik ve tek yenilgi alan 28 puanlı lider Arnavutköy Belediyespor İstanbul derbisinde 22 puanlı Alibeyköyspor’u evinde konuk edecek. Pazar günü Bolluca Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Emrah Asil Büyükyıldırım yönetirken yardımcılıklarını ise Gökhan Püsküller, Mustafa Cem Büyük ve Arda Terzi yapacak.

 

EDİRNESPOR DEPLASMANDA

 

28 puan ve averajla ikinci sırada yer alan son haftaların flaş takımı Edirnespor ise Edirne derbisinde Uzunköprüspor’a konuk olacak. Uzunköprüspor ise ligde oynadığı 15 karşılaşmada üç galibiyet iki beraberlik ve on yenilgi alarak 11 puanla düşme potasında bulunuyor. Uzunköprü Ergene Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmada Barış Esa düdük çalacak. Esa’nın yardımcılıklarını ise Semih Koca, Mehmet Taşdemir ve Umutcan Bayram yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR VİZESPOR’U KONUK EDECEK

 

Son haftalarda büyük çıkış yakalayan 27 puanla Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş24 puanlı Ortaköyspor’a konuk olacak. Seyfettin Alper Yılmaz, İbrahim Tokuç, Emrah Yıldız ve Abdülkadir Düzgün’ün görev yapacağı karşılaşma Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Stadyumunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta 1911 Çerkezköyspor’a mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Tekinrdağspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vizespor’u konuk edecek. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Oğuzhan Özkeskin, Alp Berkant Koray, Melih Tan, Habibe Yorgun görev yapacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR’A KONUK OLACAĞIZ

 

Geçtiğimiz hafta evinde Tekirdağspor’u tek golle geçerek büyük moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda 17 puanı bulunan Lüleburgazspor’a konuk olacak. Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Alper Cesur düdük çalacak. Cesur’un yardımcılıklarını ise Hakan Dursun, Yusuf Öztürk ve Ozan Yalçın yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta içinde yaptığı hazırlıkların ardından maç saatini beklemeye başlayan 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük “ Geçen hafta zorlu geçen Tekirdağspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılarak kendimize geldik. Hafta sonunda ise ligin en zorlu deplasmanları arasında yer alan Lüleburgazspor'a  konuk olacağız. Maçın hazırlıklarını tamamladık ve maç saatini bekliyoruz. Yükselişimizi sürdürmek istiyorsak bu maçı da kazanmak zorundayız. Ben futbolcu kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum” dedi.

 

ZORLU MAÇLAR VAR

 

Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Bigaspor ise evinde Başişkele Doğantepespor’u konuk edecek. Bigaspor ligde 24 puanla beşinci sırada yer alırken, Başişkele Doğantepespor’un ise 15 puanı  bulunuyor.  Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Neslihan Muratdağı, Samet Kurt, Kısmet Tosun ve Gökhan Dereli hakem triosu görev alacak.

Ligde orta sıralarda yer alan Karamürselspor ile Bozcadaspor Karamürsel İlçe Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada  ise Zeynep İrem Sengir, Berat Binbir, Beytullah Demirer ve Mehmet Kahraman görev alacak

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10