Dernekler Platformu depremzedeler için mevlit okuttu

Çerkezköy'de faaliyet gösteren derneklerin bir süre önce oluşturduğu Çerkezköy Dernekler Platformu Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde yakınlarını kaybeden vatan

Çerkezköy 2.02.2020 16:01:00 0
Dernekler Platformu depremzedeler için mevlit okuttu

Mevlide Anda  Ahde Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Şube Başkanı ve Çerkezköy Dernekler Platformu Başkanı Mustafa Tokgöz, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın,Tekirdağ Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Yıldız, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak  Candaş, Tekirdağ Aksaraylılar Dernek Başkanı Evliya Yalman, Çerkezköy Malatyalılar Dernek Başkanı Bayram Keleş,olmak üzere diğer derneklerin başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Mevlit sonunda vatandaşlara lokum ikram edildi.

“DEPREMZEDELERİMİZE DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Mevlit sonunda basına kısa bir açıklama yapan ANDA  AHDE Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Şube Başkanı ve Çerkezköy Dernekler Platformu Başkanı Mustafa Tokgöz, “ Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bugün okuttuğumuz mevlid-i şerife katılan dernek başkanlarımıza, yöneticilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah ülkemize bir daha  böyle felaketler   göstermesin ve böyle acılar yaşatmasın. Depremzedelerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10