Kapaklı Sitespor liderliği Çorlu'da bıraktı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi Mehmet Karatepe sezonu 20'inci hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor deplasmanda Çorluspor 1947'ye konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamaml

3.02.2020 15:55:00 0
Kapaklı Sitespor liderliği Çorlu

Çorlu temsilcisi Çorluspor 1947, lider Kapaklı Sitespor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi Mehmet Karatepe Sezonu’nda Çorluspor 1947, Çorlu General Basri Saran Stadında Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya geldi. Seyircilerin büyük ilgi gösterdiği maça Çorluspor 1947 etkili başlarken, Kapaklı Sitespor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Çorluspor 1947 geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

ÇORLUSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda karşılıklı ataklar geliştirdi. Taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip ataklar geliştirse de savunmada hata yapmaya Kapaklı Sitespor’u geçemedi. Kapaklı Sitespor savunmasını bunaltan ev sahibi ekip Çorluspor 1947 arzuladığı gole ise karşılaşmanın 78’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yemen düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekip Çorluspor 1947’yi karşılaşmada öne geçirdi.

 

LİDERLİĞİ DEVRETTİ

 

Karşılaşmada öne geçen Çorluspor 1947 kalan bölümlerde kontrollü bir futbol ortaya koydu. Beraberlik için yüklenen Kapaklı Sitespor geliştirdiği atakta direği geçemedi. Önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Kapaklı Sitespor uzatma dakikalarında da geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Şampiyonluk yolunda ağır yara alan Kapaklı Sitespor bu mağlubiyet ile Ulaş deplasmanından üç puan ile dönen Marmaraereğlisi Belediyespor’a liderliği kaptırdı. Çorluspor 1947 ise puanını 43 yaparak şampiyonluk yolunda umutlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10