Duvar magandalarının hedefi oldu

Son yıllarda hızla artan duvar yazıları, görüntü kirliliği oluşturmaya devam ediyor. Çerkezköy'de son dönemlerde özenle resim yapılmış trafolara, köprülere, boş binalara ve kurum duvarlarÄ?

Çerkezköy 5.02.2020 16:58:00 0
Duvar magandalarının hedefi oldu

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Aile Sağlık Merkezi ve yanında bulunan parkın bahçe duvarlarını sprey boyalarla boyayan duvar magandaları vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

 

YAZBOZ TAHTASINA ÇEVRİLDİ

 

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ile yan tarafında bulunan parkın duvarı kimliği belirsiz şehir magandaları tarafından sprey boyalarla kirletildi. Kimisi aşkını ilan eden sözler yazarken kimisi de fanatiği olduğu takımın ismini yazarak duvarları yazboz tahtasına çevirdi.  Bir deftermiş gibi isimlerinin yanında sevgilerini ve nefretlerini de yazan duvar magandalarına çevre sakinleri ateş püskürdü.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

 

Resmi bir kurumun duvarlarına gelişigüzel sprey boyalarla yazılar yazılmasına ve oluşan görüntü kirliliğine tepki gösteren vatandaşlar; “Bu kadar anlamsız şeyler yazmışlar ki duvarlara, ne olduğu belli değil. Bu kadar duyarsızlık olmaz, bu duvarlar bizim paramızla yapılıyor, bizim paramızla boyanıyor. Buralara bir şey yazınca bu kişilerin ellerine ne geçiyor? Kendini bilmez kişiler yüzünden duvarlar yazı içerisinde kalmış. Bu kişilere neden ceza verilmiyor?” diyerek sitem ettiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10