Gergin maçta gülen 1911 Çerkezköyspor oldu

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 17.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde ligin dibinde yer alan Vizespor'u konuk etti. İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşı

9.02.2020 17:52:00 0
Gergin maçta gülen 1911 Çerkezköyspor oldu

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Mert, Hakan, Selim, Muhammed, Can, Alp, Gökhan, Yunus, Furkan, Bahattin ve Yusuf kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Vizespor ise karşılaşmaya Serhat, Haşim, Ramazan, Yunus Emre, Emre, Uğurkan, Onurhan , Eray, Faikcan, Ramazan, Mesut ilk onbiri ile çıktı.

 

 

YUSUF İLE ÖNE GEÇTİK

 

Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren Vizespor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Selim’in orta şut karışımı vuruşunu kaleci Serhat son anda kornere çeldi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole 7’inci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Gökhan’ın ortasını Vizespor savunması uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topla buluşan Yusuf şık bir vuruş ile 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

ATAKLARINI ARTIRDI

 

İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 12’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor’da Yunus’un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde şık bir kafa vuruşu ile Can topu ağlara gönderdi. Can’ın kaydettiği gol ise karşılaşmanın hakemi tarafından iptal edildi. Konuk ekip Vizespor 1911 Çerkezköyspor kalesine kontra ataklarla gelirken 32’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Furkan’ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Bahattin’in vuruşunu kaleci Serhat aynı güzellikle çıkardı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

36’ıncı dakikada Ramazan’ın kullandığı serbest vuruşta Vizespor’dan Uğurkan’ın vurduğu kafa vuruşunu kaleci Mert rahat kontrol etti. İlk devrenin son dakikasında 1911 Çerkezköyspor farkı ikiye çıkardı. Kazanılan serbest vuruşta Yunus’un vuruşu kaleci Serhat’ın hatasıyla ağlarla buluşunca farkta ikiye çıkmış oldu. İlk devrinin sonlarına doğru bir pozisyonda sakatlanan Furkan Şerifoğlu saha kenarında oyuna girmeye hazırlanırken saha kenarından atılan taşın boynuna isabet etmesiyle yerde kaldı. Furkan’a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapılırken, oyuncu yapılan müdahalenin ardından oyuna devam etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ÜÇ KIRMIZI KART ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan konuk ekip Vizespor ikinci devreye etkili başladı. Özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren konuk ekip Vizespor 50’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Faikcan 1911 Çerkezköyspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek farkı bire indirdi. Farkın bire inmesiyle birlikte karşılaşmada heyecan da giderek arttı.İkinci devrenin ortalarına doğru bir mücadele sonrası iki takım oyuncuları arasında oyun elektriklendi. Karşılaşmanın hakemi Samet Tükenmez 1911 Çerkezköyspor’dan Selim ve Yusuf’a, Vizespor’dan ise Uğurkan’a kırmızı kart gösterdi.

 

PUANINI 18 YAPTI

 

Karşılaşmada önde olmasına rağmen bir kişi eksik kalan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Vizespor ise 1911 Çerkezköyspor karşısında oyunda hakimiyeti eline almasına rağmen bir türlü beraberlik sayısını bulamadı. Yedi dakikalık uzatmalarda da gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sezon beşinci galibiyetini elde eden 1911 Çerkezköyspor puanını da 18 yaparak rahat bir nefes alırken, Vizespor ise 10 puanda kalarak ligin dibinden kurtulamadı.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10