"Afet Risk Azaltma Planı" bilgilendirme toplantısı yapıldı 

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) ikinci bilgilendirme toplantısı öncesi gün Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür merkezinde yapıldı.

Tekirdağ 10.02.2020 13:59:00 0
"Afet Risk Azaltma Planı" bilgilendirme toplantısı yapıldı 

Toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Murat Eren, AFAD Planlama ve Risk Azaltma Daire Başkanlığı Grup Başkanı Mehmet Akif Alkan, ODTÜ Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Meltem Şenol Balaban, Kaymakamlık temsilcileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ve İlçe Belediye Başkanlıkları temsilcileri, Kamu Kuruluşları temsilcileri, Sanayi Kuruluşları ve mesleki kuruluş temsilcileri  katıldı. Toplantı;  Tekirdağ AFAD İl Müdürü Recep EROL’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen Vali Yardımcısı Murat Eren,ülkemizin depremler bölgesi olduğunu ifade ederek son meydana gelen depremlerden sonra Belediyelere büyük görev düştüğünü, YİKOB Başkanlığı olarak depreme hazır olduklarını belirtti.

SUNUM YAPTILAR

Vali Yardımcısı Murat Eren’in konuşmasının ardından Tekirdağ İlinin Afetselliği ve Risk Azaltma Faaliyetleri konulu sunumu Eğitim Uzmanı Selçuk Aksoy,  İl Afet Risk Azaltma Planı Bilgilendirme , Amaç ve Hedefler konulu sunumu AFAD Planlama ve Risk Azaltma Daire Başkanlığı Grup Başkanı Mehmet Akif Alkan, Paydaş Kurumlar Görevleri ve Sorumlulukları konulu sunumu ODTÜ Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim üyesi Meltem Şenol Balaban gerçekleştirdi.

Sunumların ardından genel değerlendirme yapıldı, görüş ve önerilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10