Kaymakam Hamitoğlu'ndan hemşehri derneklerine ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, önceki gün hemşehri derneklerine iade-i ziyarette bulundu. Hemşehri derneklerinin vatandaşla kurulan iletişimde önemli rolü olduğunu ifade eden Kaymakam Hamitoğlu, dernek yön

Kapaklı 11.02.2020 13:44:00 0
 Kaymakam Hamitoğlu

Kaymakam Hamitoğlu’nun ilk durağı Trakya Küçükyaylalılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Selami Tetik ve Dernek Yönetimi ile bir araya gelen Hamitoğlu, Dernek Yöneticileri ile sohbet ederek hemşehri derneklerinin öneminden bahsetti. Gerekli her noktada devlet olarak yanlarında olduklarını dile getiren Hamitoğlu,”İlgi ve alakalarından dolayı Küçükyaylalılar Dernek Yönetimine ve Başkan Selami Tetik’e teşekkür ediyorum” dedi.

“VATANDAŞLARA ULAŞMAMIZDA  ÖNEM TAŞIYOR”

Kaymakam Hamitoğlu daha sonra Samsunlular Derneği’ne ziyarette bulundu. Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Aktürk ve Dernek Yönetimi ile bir araya gelen  Hamitoğlu, dernek yöneticileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Hamitoğlu,”Bu tür dernekler vatandaşlara ulaşmamızda büyük  önem taşıyor. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir süre Dernek Başkanı  Mehmet Aktürk ve Dernek Yöneticileri ile sohbet ettikten  sonra hatıra fotoğrafları çekerek dernekten ayrılan Hamitoğlu, hemşehri derneklerine iade-i ziyaretlerini zaman zaman yapacağını da dile getirdi. 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10