Çerkezköy'den 3'ncü yardım TIR'ı yola çıktı

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası depremzedelere ulaştırılmak üzere Çerkezköy'de düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleriyle yükl

Çerkezköy 12.02.2020 14:36:00 0
Çerkezköy

Dün saat 10.30’da Çerkezköy Hükümet Konağı önündeki programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, kurum müdürleri ve birim amirleri katıldı.

“902 KOLİ HAZIR MALZEME TOPLADIK”

Kısa bir süre içinde toplanan yardım malzemeleri için destekte bulunan herkese teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “Bizim için gayet sevindirici mutlu bir gün. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen deprem dolayısıyla Elâzığ’daki ve Malatya’daki zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla topladığımız malzemeler yola çıkacak. Bize bu talimat 8 Şubat Cumartesi günü geldi. 2 gün içinde 902 koli hazır malzeme topladık. Birazdan AFAD Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Perşembe günü de Tekirdağ’ın ilçelerinde toplanan malzemelerle yüklü tırlar yola çıkacak. Ben Çerkezköy Belediye Başkanımıza, Organize Sanayi Bölge Müdürümüze, siyasi parti başkanlarımıza, okullarımıza, öğrencilerimize, Allah razı olsun diyorum. Çok kısa bir şekilde organize olundu ve yardımlar toplandı. Gece gündüz demeden çalışan İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ve ayrıca Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve üyelerine teşekkür ediyorum.  Cenab-ı Allah bize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi. Kaymakam Abban’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş'ın okuduğu duanın ardından yardım malzemesi yüklü TIR uğurlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10