Başkan Albayrak Atatürk Evi Projesi'ni  inceledi

Ergene'de yapımı devam eden Atatürk Evi Projesi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu büyük projeyi takdirle karşıladığını

Ergene 13.02.2020 14:50:00 0
 Başkan Albayrak Atatürk Evi Projesi

Trakya Kalkınma Ajansı ve Ergene Belediyesi ortaklığında yapımı devam eden Ergene Atatürk Evi Projesi hızla yükseliyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Ergene’de yapımı devam eden Atatürk Evi projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Ergene’de yapmış olduğu bir dizi ziyaretlerin ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Atatürk Evi projesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak projeyi takdirle karşıladığını belirtti.

“KISA SÜREDE BÜYÜK HİZMETLERİN ALTINA İMZA ATTI”

Bu projeyi Ergene’ye kazandıracağından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik eden Başkan Albayrak, “Böyle çalışkan bir Belediye Başkanına sahip oldukları için Ergene halkımız çok şanslı. Atatürk evinin tamamlanması ile Ergene turizm açısından da çok gelişecek. 6 yıllık bir belediye olan Ergene Belediyesi kısa sürede çok büyük hizmetlerin altına imza attı” ifadelerini kullandı.

Ekipler, iki ay gibi kısa bir süre önce temeli atılan Ergene Atatürk Evi’nin üçüncü katı çıkıldığının bilgisini kaydederken, titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında dış cephenin duvarlarını örerek iç kısım çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10