Başkan Yurdakul'u ziyaret ettiler

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip ve beraberindeki heyet Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette planlanan projeler ve yapılan çalışmalar hakkın

Malkara 13.02.2020 13:53:00 0
Başkan Yurdakul

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri dün saat 11.00'de başkanlık makamında Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a nezaket ziyaretinde bulundular. Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip planlanan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında görüşülen konuları Belediye Başkanı Yurdakul'a anlatıp, kendisiyle görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette; Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş ve Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay da yer aldı.

“KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisine kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Yurdakul, “ Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisinin projelerini önemsiyoruz. Kadın elinin dokunuşlarıyla güzel ilçemiz Malkara'yı daha da güzel yapmayı hedefliyoruz. Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisinin çok önemli projelere imza atacağına inanıyorum. Malkara Belediyesi olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz” diyerek düşüncelerini belirtti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip ve Yürütme Kurulu Üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirip, teşekkür etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10