Bozdağ pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ önceki gün Kapalı Pazar yerinde Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz ve dernek yönetimini ziyaret ederek Pazar esnafının sı

Çerkezköy 14.02.2020 13:21:00 0
 Bozdağ pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ Pazar esnafının sorunlarını yerinde tespit etti.

 

"SIKINTILARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ziyarette yaptığı  konuşmada, “Hafta içi Pazartesinden Cuma günü dahil olmak üzere Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde  her iş kolundaki esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşturulması yönünde gereken çalışmayı yapıyoruz. Bu günde Çerkezköy Pazarılar Derneğimizi ziyaret ederek pazar esnafımızın sıkıntılarını dernek başkanı ve yönetiminden  neler olduğunu konularında bilgiler aldım. Pazarcı esnafımızın da sıkıntılarının çözümlenmesi için gerekeni oda olarak yapacağız” dedi.

 

"BOZDAĞ’IN ZİYARETİNDEN MEMNUNLUK DUYDUK"

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz’da, “Esnaf Odası Başkanımız Ali Bozdağ bizleri böyle zaman zaman ziyaret ederek sıkıntılarımızı dinliyor. Birlik ve beraberlik içinde sıkıntılarımızın en kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulması konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu ziyaretler her zaman olumlu oluyor. Esnaf Odası Başkanımız Ali Bozdağ’ın  sıkıntılarımızın çözümü konusunda çözüm odaklı ziyaretinden memnunluk duyduk kendisine teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Vahap Akay’da  bizleri sık sık ziyaret ediyor. Pazar esnafımızın sıkıntılarının çözümlenmesi konusunda gerekeni yapıyor. Belediye Başkanımız Akay’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10