Eti, Taşıyıcılar Kooperatifinde güven tazeledi

Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi önceki gün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul gerçekleştirdi. Karadeniz İlleri Dayanışma Derneği Salonunda gerçekleşen Olağanüstü seçime 2 aday katıldÄ?

Tekirdağ 16.02.2020 16:54:00 0
Eti, Taşıyıcılar Kooperatifinde güven tazeledi

Seçimin ardından konuşan Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, “Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bundan sonra kendimizi gözden geçireceğiz, bize düşen içimizde ki ayrılığı bitirip hep beraber bir hedefe koşmak. Yönetimi itibarsızlaştırarak yada iftira atarak bu işler olmuyor. Bunu herkes gördü şuan. Tabi benim gönlüm şunu ister, bu aday olan arkadaşlarımız da gelsinler bizim içimizde işi öğrensinler devam etsinler ama işi bilerek yapsınlar böyle acemice ben bu işi yapmaya talibim demek bana biraz tuhaf kaçtı. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Ali Rıza Eti başkanlığındaki yeni yönetimde Hamdi Ayçil, Levent Türkan, Güray Sancar, Ertan Taş, Ercan Bilmeç, İbrahim Yılmaz, denetleme kurulunda ise Taner Işık, Şükrü Çakır ve Vural Aydemir yer aldı.Kooperatifin delegeleri ise Doğan Çelikkol, Ali Rıza Eti, Halil Ergen, Harun Sever ve Murat Akşit oldu.

 

 Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10