Çetin: Halkımızın derdini dinleyip birlikte çözümler üretiyoruz

Karaağaç Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı'mızı cadde cadde sokak sokak dolaşıyor, halkımızın derdini dinleyip birlikte çözümler Ã?

Kapaklı 18.02.2020 15:37:00 0
Çetin: Halkımızın derdini dinleyip birlikte çözümler üretiyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin beraberindeki heyet ile dün Karaağaç Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Başkan Çetin mahallede incelemeler yaparak vatandaşların taleplerini dinledi.

 

“BU KENTİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”

 

Karaağaç Mahallesi ziyaretinde, mahalledeki kıraathanede çay içerek vatandaşla sohbet eden Başkan Çetin, “Kapaklı'mızı cadde cadde sokak sokak dolaşıyor, halkımızın derdini dinleyip birlikte çözümler üretiyoruz” dedi. Karaağaçlı vatandaşların taleplerini dinleyen ve mahallede incelemelerde bulunan Başkan Çetin, “Bize emanet ettiğiniz yönetimde, daima gülümseyen bir Kapaklı için canla, başla ve hizmet sevdasıyla çalışıyoruz. Her anımızı sizlerle birlikte geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Daima iç içe olup daha yaşanılabilir bir kenti hep beraber inşa edeceğiz. Rabbim kalpleri yakınlaştıran gönül sohbetlerimizi arttırsın.” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10