Selvi ve İşlek ailelerinin acı günü

Çerkezköy Güreşler Ağası ve İşlek Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşlek'in kayınpederi Rüstem Selvi yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Merhum R

Çerkezköy 18.02.2020 15:39:00 0
Selvi ve İşlek ailelerinin acı günü

Çerkezköy Güreşler Ağası ve İşlek Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşlek ile esnaf Ahmet Ünkaya’nın kayınpederi Devlet Demiryollarından emekli 80 yaşındaki Rüstem Selvi, bir süredir şeker hastalığı tedavisi gördüğü ve bu hastalıktan kurtulamayarak dün sabah evinde vefat etti.

 

 

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Rüstem Selvi’nin Osmanlı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, meclis üyeleri, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Olcay Palak, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan yardımcısı Mustafa Seçkin, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Akkim Eski Genel Müdürü Süleyman Ece, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Trakya bölgesindeki güreş ağaları, siyasi parti temsilcileri, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, esnaflar, muhtarlar, gaziler, Selvi,İşlek ve Ünkaya ailelerinin eş dost akraba ve yakınları ile kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

 

 

İSTASYON MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

 

Üç kız babası ve yedi torun sahibi merhum Rüstem Selvi’nin Osmanlı Camii'nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı'nda aile kabristanına dualarla defnedildi. Merhum Rüstem Selvi’nin damatları Mesut İşlek ve Ahmet Ünkaya cenazeye katılanlara acı günlerinde yanlarınların da olan acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10