ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16.30'da Meclis Toplantı Salonu'nda Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda Ocak ay?

Çerkezköy 18.02.2020 17:42:00 0
ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda saat 16.30’da gerçekleştirilen toplantıya mazeretleri nedeniyle meclis üyeleri Mesut Görgün, Gürkan Kesim, Halil İbrahim Kart, Mehmet Sait Erdem, Metin Taşdelen, Rasim Bilgen, Saim Buyruk, Süleyman Ak ve Servet Aydoğan katılmadı. Saygı duruşunun yapılmasının ardından Ocak ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanı okundu. Ocak ayının geliri 504 bin 927 lira 36 kuruş, gider 318 bin 6 lira 12 kuruş, kasa mevcudu bin 335 TL, banka mevcudu 4 milyon 464 bin 43 lira, mizan borç bakiye 12 milyon 519 bin 799 TL olarak belirtildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYONA YENİ ÜYELER SEÇİLDİ

 

Gündemin üçüncü maddesinde boşalan komisyon üyeliklerine görevlendirme yapıldı. Bülent Bilecen’den boşalan eğitim komisyonuna Sebahattin Önal, Raşat Ünlü’den boşalan Gayrimenkul Rayiç Belirleme Komisyonu'na Ahmet Avcı, Samet Toz’dan boşalan Ticareti Geliştirme Komisyonu'na Erdem Ceylan seçildi. Ayrıca İlçe Takdir Komisyonu'na Kadir Uz ve Mehmet Danyeli asil üye olarak, Adem Utoğlu ve Yusuf Uyanık ise yedek üye olarak seçildi. Bu gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

 

 

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

 

Bir sonraki gündem maddesinde Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Özbekistan gezisi için görevlendirme yapıldı. Özbekistan gezisine bugüne kadar yurt dışına çıkmayan meclis üyelerinden Erdem Ceylan, Mehmet Danyeli, Mikail Çelik ve Tahir Eke’nin gitmesi kararlaştırıldı. Başkan Süleyman Kozuva meclis üyelerinden Rahmi Yılmaz’a da Özbekistan gezisi için teklifte bulunurken, Rahmi Yılmaz bu teklifi sayının çok fazla olması nedeniyle kabul etmedi. Kendisini düşündükleri için teşekkür eden Yılmaz, “Bu tip gezilere iki meclis üyesinin gitmesi yönünde sınırlama getirilmesi gerekiyor. Son dönemlerde ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz ortada” diye konuştu. Yılmaz’ın bu sözleri üzerine konuşan Başkan Süleyman Kozuva, “TOBB bize meclis üyelerimiz yönünde sayı sınırlaması koymuyor. İki kişilik gezi olduğu zaman mutlaka sizi önereceğiz” diye konuştu. İlgili gündem maddesi ise Rahmi Yılmaz’ın red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

ALT VE ÜST BANTLARA 800 TL

 

Eğitim Kalite ve Sistem Yöneticisi Asude Çelen'in, meclis üyelerine 2019 yılı faaliyet raporunu sunmasının ardından meclis son gündem maddesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası gazetesinin sayfalarında bank reklam ücretlerini görüşüp karara bağlandı. Gazetenin birinci sayfasındaki alt ve üst bantlara 800 TL, iç sayfalardaki bantlara ise 400 TL ücret alınması oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10