Yasin Kok'a TSD Çerkezköy şubesinden plaket

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar tarafından görevinden istifa eden TSD Çerkezköy Şube Yönetimi Denetim Kurulu Başkanı Yasin Kok'a yaptığı hizmetl

Çerkezköy 19.02.2020 18:12:00 0
Yasin Kok

Plaket takdim töreni Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasında saat 11.00’da gerçekleşti. Törende konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Derneğin 2019 Mayıs ayında yapılan 4. Olağan Kongresi’nde Denetim Kurulu Başkanı seçilen Yasin Kok abim işleri nedeniyle görevinden istifa etti. Dernek yönetimi olarak kendisine yapmış olduğu hizmetler nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim ediyoruz. Görevi süresince bizlere her zaman yardımcı ve yol gösterici oldu. Emeklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“HER ZAMAN YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

 

Yasin Kok ise,  “Dernek’te yönetim kurulu ve başkanımızla görevde bulunduğum süre içerisinde her zaman birlik beraberlik içinde uyumlu bir şekilde çalışma yaptık. Denetim kurulu başkanlığından ayrılmış olsam da her zaman dernek yönetimine yardımcı olmaya devam edeceğim.  Burada görev yapan Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri özverili bir çalışma sergilemektedir. Çoğu zaman aileleri ile olmaları gerektiği halde zamanlarını burada dernek üyeleri için harcamaya özen gösteriyorlar. Kendilerine örnek teşkil eden özverili çalışmaları nedeniyle vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Buradaki hizmetlerim nedeniyle beni plaketle ödüllendirerek onure etmelerinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10