Çiftçiye tohum ve zirai ilaç satışında kampanya müjdesi

Kooperatif Başkanı Erkan Şener, Yağlı Tohumlar ortaklarına ödeme kolaylığı sağlayacak hasat sonrası ödeme kampanyalı tohum ve zirai ilaç satışına başlandığının müjdesini verdi.

Çerkezköy 21.02.2020 14:48:00 0
Çiftçiye tohum ve zirai ilaç satışında kampanya müjdesi

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ortakları için 30 Eylül 2020 hasat sonrası ödemeli yem küspe kampanyası başlattı. Kooperatif Başkanı Erkan Şener, Kooperatif ortaklarının ayçiçeği tohumu ve zirai ilaç ihtiyaçlarını kooperatifin düzenlediği kampanyalarla karşıladıklarını belirtti.

“ORTAKLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ”

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Erkan Şener, “Her yıl Kooperatifimiz ortaklarımıza, ayçiçeği tohumu, küspe,  ayçiçeği ve zirai ilaç satışlarında kampanyalı satışlar yapmaktadır. Bu yılda bu konudaki kampanyalı satışlarımız başladı. İhtiyacı olan ortaklarımız kampanya kapsamında ihtiyaçlarına göre alımlar yapmaktadır.” dedi

DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTASI DEVAM EDİYOR

Devlet Destekli Tarım Sigortası’nın da devam ettiğini belirten Erkan Şener, “Kooperatif ortaklarımıza devlet destekli tarım sigortası devam etmektedir. Ortaklarımızdan devlet destekli tarım sigortası yaptırmamış olanlar sigorta yaptırabilirler. Devlet Destekli Tarım Sigortası önemli. Doğal afetlere karşı yapılan bu sigorta ile zarar gören ürünün bedeli devlet tarafından karşılanıyor.” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10