ÇOSB'de "Hoşgeldin Boyacı"oyununa yoğun ilgi

İçinde bol kahkaha ve sürprizler barındıran "Hoşgeldin Boyacı" oyunu Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner'in muhteşem performansıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 

Çerkezköy 21.02.2020 14:53:00 0
ÇOSB

Donald Churchill'in yazdığı ve Füsun Günersel'in dilimize çevirdiği ve yönetmenliğini Arif Akkaya’nın üstlendiği  "Hoşgeldin Boyacı" oyunu geçtiğimiz akşam Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Kültür ve Sanat Merkezi’nde tiyatro severler ile buluştu. Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in oynadığı oyunda seyirci bol kahkahalı vakit geçirdi. Oyunu; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda tiyatro sever izledi.

 

 

İÇİNDE BOL KAHKAHA BARINDIRIYOR

 

İçinde bol kahkaha ve sürprizler barındıran "Hoşgeldin Boyacı" oyununda, özellikle Berna Laçin ve Erdal Özyağcılar’ın karşılıklı diyaloglarında komedi yoğunlaşıyor. Oyuncular, içerisinde bulundukları çıkmazın nasıl komik bir hal alacağını oyunun ilk dakikalarından başlayarak seyirciye hissettiriyorlar. Hayatı boyunca aktör olma hayalleri kuran Walter(Erdal Özyağcılar), para kazanmak için boyacılık yapmaya başlar. Oyun Walter’ın, Marcia’nın (Berna Laçin) seyahate giden eşinin çalışma odasını boyama telaşı ile başlıyor. Walter, evi boyarken aniden Marcia ile karşılaşır ve üzerine kapı çalınır. Kapıdaki kocası tarafından aldatılan Jane’dir ( Gözde Çetiner). 

 

“BÜYÜK SIRRI DUYMASIYLA OYUN DEVAM EDİYOR”

 

Davetsiz misafir olarak Marcia’nın evine giren Jane, Marcia ile kocasının birlikte yasak aşk yaşadığını ve Marcia’yı bu aşkı kocasına söylemekle tehdit ediyor. Walter’ın ise bu büyük sırrı duymasıyla oyun devam ediyor. Tüm konuşmalara şahit olan Walter, ev sahibesi Marcia’yı bu durumdan kurtarmak için bir plan yapıyor. Yıllardır kurduğu aktörlük hayalini ve birikimini kullanacağı bir yer bulduğu için işi iyice bir oyuna çeviren Walter, Marcia’yı ikna etmeyi başarıyor. Para karşılığında Marcia’nın kocası rolüne geçiyor ve oyun, Jane’in Walter’ın koca rolüne inanması ile de “ilginç” bir hal almaya başlıyor. Marcia kendi planladığı oyuna ise büyük bir sürprizle nokta koyuyor.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10