11.grupta 19.hafta maçları oynanacak 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 19.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Haftaya dört puanlık averajla lider durumda giren Edirnespor evinde Tekirdağspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Çengelköy Futbol Y

21.02.2020 14:37:00 0
11.grupta 19.hafta maçları oynanacak 

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu yedi karşılaşma oynanacak. 

 

LİDER EVİNDE 

 

Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 11 galibiyet 4 beraberlik ve üç yenilgi alarak 37 puanla lider durumda bulunan Edirnespor hafta sonunda evinde 31 puanla dördüncü sırada yer alan Tekirdağspor'u konuk edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Berkay Erdemir yönetecek. Erdemir'in yardımcılıklarını ise Eren Öksüzler, Yunus Nurses ve Ege Tünak yapacak.

 

BİGASPOR ZORLU DEPLASMANDA  

 

Ligde topladığı 33 puanla Edirnespor'un dört puan gerisinde ikinci sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde 30 puanı bulanan Çanakkale temsilcisi Bigaspor'u konuk edecek. Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmada Barış Asım Ünal, Fatma Özlem Tursun, Atakan Tutan ve İsmail Hakkı Pekbilgin hakem triosu görev alacak. 

 

12 EYLÜL STADYUMUNDA OYNANACAK 

 

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan 32 puanlı Arnavutköy Belediyespor ise hafta sonunda deplasmanda Bozcadaspor'a konuk olacak.20 Eylül Stadyumunda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşmada Oğuzhan Keçeci düdük çalacak. Keçeci'nin yardımcılıklarını ise Taner Köse, İbrahim Kandemir, Atakan Topaloğlu yapacak. 

 

1911'TEK HEDEF ÜÇ PUAN 

 

Bir önceki hafta deplasmanda Ortaköyspor'u mağlup ederek moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise evinde Alibeyköyspor'u konuk edecek. Karşılaşma ise 1911 Çerkezköyspor'un cezası nedeniyle Mustafa Uğraş Stadyumunda seyircisiz oynanacak. 1911 Çerkezköyspor son oynadığı Vizespor karşılaşmasında saha içinde ve saha dışında yaşanan olaylar nedeniyle ceza almıştı. Karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00'de oynanacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük " Geçtiğimiz hafta Ortaköyspor karşısında galip gelerek moral bulduk. Bu hafta ise seyircimizden yoksun karşılaşmada Alibeyköyspor'u konuk edeceğiz. Ligde rakiplerimiz arasında yer alan Alibeyköyspor'u mağlup ederek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Takım olarak maça hazırlandık ve maç saatini bekliyoruz" dedi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Samet Şahin düdük çalacak. Şahin'in yardımcılıklarını ise Ediz Yılmaz, Oğulcan Sefer ve Anıl Furkan Liman yapacak. 

 

ALT SIRALARI İLGİLENDİREN MAÇ 

 

Alt sıraları yakından ilgilendiren Başişkele Doğantepespor ile Vizespor arasındaki karşılaşma ise Kocaeli Şehit Ast. Ömer Halisdemir Stadyumunda oynanacak. Pazar günü saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmada Emrah Asil Büyükyıldırım düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Berk Tezcan, Batuhan Sarıgül ve Taner Çakır yapacak. Ligde Vizespor'un 13 puanı bulunurken, Başişkele Doğantepespor'un ise 15 puanı bulunuyor. 

 

LÜLEBURGAZSPOR ÇIKIŞ ARIYOR 

 

Geçtiğimiz hafta Karamürselspor deplasmanından farklı mağlubiyet ile dönen Lüleburgazspor ise evinde Uzunköprüspor'u konuk edecek Trakya derbisi ise Pazar günü aynı saatte 8 Kasım Stadyumunda oynanacak. Ligde Lüleburgazspor'un 23 puanı bulunurken, Uzunköprüspor ise 12 puanla ligin dibine demir attı. Zorlu karşılaşmada ise Hakan Tezcan, Burak Menteşe, Sylwester Ohakwe, Ertuğrul Kösteriloğlu görev alacak. Ligde orta sıralarda mücadele eden Ortaköyspor ile Karamürselspor Pazar günü Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Ligde Ortakköyspor'un 24 puanı bulunurken, Karamürselspor'un ise 29 puanı bulunuyor. Zorlu karşılaşmada ise Bahadır İleri, Cem Harman, Burak Özer ve Sinem Çetin görev alacak.

Haber/Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10