İYİ Parti'de Görür adaylığını açıkladı

S.S Çerkezköy Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Görür yaptığı açıklamada 23 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Çerkezköy 2. Olağan Kongresi'nde adaylığını a

Çerkezköy 21.02.2020 16:51:00 0
İYİ Parti

Hafta sonunda 2. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek olan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı seçimlerine mevcut başkan Yasemin Altın Erseçkin ile Ahmet Görür yarışacak.

 

"PARTİMİZİ ÇERKEZKÖY’DE ÜST NOKTALARA TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDUM"

 

Uzun yıllar siyasetin içinde olduğunu kaydeden Ahmet Görür, "MHP’de bir dönem ilçe başkanlığı ve bir dönemde Tekirdağ Milletvekili aday adayı oldum. Özellikle Çerkezköy siyasetini ve bölgemiz siyasetini iyi bilen biriyim.  MHP’den istifa ettikten sonra İYİ Parti kurulduğunda İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurucuları arasında da yer aldım. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na tabandan ilçe başkanı olmam için yoğun bir talep aldım ve adaylığımı açıklıyorum. İYİ Parti içinde sen ben kesinlikle olmayacak sadece İYİ Parti olacak. Yıllarca siyasetin içinde olan biri olarak her zaman birleştirici oldum ve  olamaya da devam ediyorum. Çerkezköy İlçe Başkanı seçildiğimde de herkesimi kucaklayarak birleştirici olacağım. Parti içinde dargınlıklara ve küskünlükler kesinlikle olmayacak. Amacımız partimizin iyi yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışma yapmak." diye konuştu.

 

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK"

 

Görür, ilçe başkanı seçildiğinde herkesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturacağını kaydederek "Oluşturduğum yönetim ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaparak, partimizde hiçbir zaman din, dil ve ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. İlçe teşkilatımızın kapısı her zaman partili partisiz vatandaşlarımıza açık olacak. Parti içinde gruplaşmalar olmayacak. Bu güne kadar hiçbir partiye oy vermemiş yada parti üyesi olmamış olan vatandaşlarımızın da İYİ Parti çatısı altında yer almalarını sağlayacağız. Göreve geldiğimizde gerek esnaflarımız olmak üzere çalmadık kapı bırakmayacağız. Hane hane dolaşarak partimizi halkımıza tanıtacağız. İYİ Parti her geçen gün iktidara emin adımlarla yürüyen bir siyasi partidir.  İYİ Parti saflarında yer almaktan da çok mutluyum .İktidar olma yolunda yürüyen partimizi iktidara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için yola çıktım.” diye konuştu.

 

KONGREYE DAVET ETTİ

 

Tüm partilileri Pazar günü yapılacak olan kongreye davet eden Görür, "Pazar günü yapılacak olan İlçe Kongremizde İlçe Başkanlığı'na aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyor. Kongremizin Çerkezköyümüze, Tekirdağımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10