Süleymanpaşa'da 22 metruk bina yıkılacak

Süleymanpaşa'da güvenlik ve asayiş tehlikesi yaratan metruk yapılar yıkılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, güvenlik ve asayiş tehlikesi yaratan 22 yapının yıkılaca

Süleymanpaşa 23.02.2020 13:56:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda güvenlik ve asayiş tehlikesi yaratan 22 yapının tehlikelerinin giderilmemesi durumunda yıkılacağını duyurdu. Belediye tarafından, 2017/23 sayılı Başbakanlık Genelgesi ve Bağımlılıkla Mücadele Kurullarının Çalışma Usul ve Esasları kapsamında kurulan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu kararı ile Tekirdağ Valiliği Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu tebligatlar doğrultusunda alınan kararları açıklandı.

TEHLİKE DURUMU GİDERİLMEZSE METRUK BİNALAR YIKILACAK

Yapılan açıklamada, “İlçe genelinde metruk yapılar ile alakalı Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen taşınmazların genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz ettiğinin tespit edilmesi üzerine belirlenen yapıların oluşturdukları tehlikelerin mülk sahipleri tarafından ivedilikle giderilmesi gerekmektedir. Tehlike durumunun devam etmesi durumunda ise yıkımları yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

.


0282 726 91 91
0282 747 65 10