Seyircisiz maçta gol çıkmadı

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 19.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor'u konuk etti. 1911 Çerkezköyspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşı

23.02.2020 16:53:00 0
Seyircisiz maçta gol çıkmadı

Pazar günü saat 14.00'de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Samet Şahin yönetirken, yardımcılıklarını ise Ediz Yılmaz, Oğulcan Sefer ve Anıl Furkan Liman yapacak.

 

ÇERKEZKÖY'DE OYNANDI

 

Karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Mert Eren, Can Karaman, Muhammed Göksu, Hakan Turan Özkul, Furkan Süzen, Hamit Can Mutlu, Bahattin Saral, Yunus Demir, Alp Afşin, Mehmet Can Milli ve Şahin Karakaş kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Alibeyköyspor ise Hakan Çolak, Semih Kaya, Salih Tunar, Suat Mede, Onur Uğlu, zgür Şengüler, Hasan Çaylan, Şakir Kıyak, Kerim Deler,Samet Şenol, Selahattin Enes Kılıç kadrosu ile çıktı. 1911 Çerkezköyspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Orta alanda topa daha çok sahip olmaya çalışan 1911 Çerkezköyspor kanatlardan Hamit Can ile etkili olmaya çalıştı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde ise her iki takımında geliştirdiği ataklarda sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR GOL ARADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk 15 dakikasında her iki takımda orta alanda top yapmaya çalıştı. Karşılaşmanın 61'nci dakikasında konuk ekip Alibeyköyspor'da Samet oyundan çıkarken yerine ise Vedat dahil oldu. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk önemli pozisyonu 64'ncü dakikada gelişti. Sol kanattan Hamit Can ile gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Alp'in vuruşunu kaleci Hakan iki hamlede kontrol etti. Bu pozisyondan bir dakika sonra gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında sol kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren Hamit Can'ın vuruşu üstten auta çıktı.

 

ÖNEMLİ FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

 

67'nci dakikada Hamit Can sol kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine ilerledi. Hamit Can sağ kanatta müsait bulunan Şahin'e topu aktardı. Şahin'in ceza sahası içinden gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci Hakan çıkartı. Dönen topu takip eden Alp zoru başararak yüzde 99'luk pozisyonu cömertçe harcadı. 1911 Çerkezköyspor'da 70'nci dakikada Mehmet Can'ın yerine oyuna Gökhan dahil oldu. 78'nci dakikada ise Hamit Can'ın yerine Furkan oyuna girerken, konuk ekip Alibeyköyspor'da ise Selahattin'in yerine Bekbol oyuna dahil oldu.

 

KALECİ HAKAN'I GEÇEMEDİLER

 

İki takımında etkisiz bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada 81'nci dakikada 1911 Çerkezköyspor önemli pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Alp'in orta şut karışımı vuruşu üst direkten dönerken, dönen topu Alibeyköyspor savunması iyi uzaklaştırdı. 85'nci dakikada ise 1911 Çerkezköyspor'da Bahattin'in yerine Sedat dahil oldu. 86'ncı dakikada ise 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yunus'un mükemmel vuruşunu kaleci Hakan aynı güzellikle kornere çeldi. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak dört dakika uzatma verdi.

 

BİRER PUANLA AYRILDILAR

 

Uzatmaların ikinci dakikasında konuk ekip mutlak bir golden oldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Onur'un vuruşunu kaleci Mert mükemmel refleks ile çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmadan birer puanla ayrılan 1911 Çerkezköyspor puanını 22, Alibeyköspor ise 27 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10