Başkan Akay'dan Yılmaz ailesine hoşgeldin bebek ziyareti

"Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında Başkan Vahap Akay Yılmaz ailesini ziyaret ederek aileye yeni katılan Irmak Melek bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür dileklerinde bulundu.

Tekirdağ 25.02.2020 07:46:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediyesi’nin sürdürdüğü “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yeni doğan bebek ziyaretlerine devam ediyor. Yılmaz ailesini evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Akay, dünyaya gözlerini açan Irmak Melek bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

 

“SAĞLIKLI VE UZUN BİR YAŞAM DİLERİM”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Çerkezköy Belediyesi İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz ve Kübra Yılmaz çiftine “Hoş geldin Bebek” ziyaretinde bulundu.  Akay, “Yılmaz ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Irmak Melek’e sağlıklı ve uzun bir yaşam dilerim.” Diyerek Hoş Geldin Bebek Hediye Paketi’ni de aileye takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve Başkan Vahap Akay’a teşekkür eden Yılmaz ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10