Başkan Akay'dan Deniz, Asbaş ve Kuyucuklu ailelerine ziyaret

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında Deniz, Asbaş ve Kuyucuklu ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay düny

Çerkezköy 26.02.2020 13:44:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ün kızı Eylem Deniz ve eşi Aziz Deniz çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen bebekleri Mete’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Deniz çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Deniz ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

 

HEDİYE PAKETLERİNİ TAKDİM ETTİ

 

Akay daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Erman – Beyza Asbaş çiftini evlerinde ziyaret etti. Akay, Asbaş çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Mustafa Çınar’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu ve aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Akay son olarak Fevzipaşa Mahallesinde ikamet eden Necmettin – Ayşen Kuyucuklu çiftini evlerinde ziyaret etti. Kuyucuklu ailesinin dünyaya gelen bebekleri Rüzgar Çınar’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunan Akay, aileye hoş geldin bebek hediye paketlerini takdim etti.

 

"AİLELERİMİZİN YANINDA OLUYORUZ"

 

Ziyaretlerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Deniz, Asbaş ve Kuyucuklu aileleri, bu anlamlı projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10