"Yaz sezonuna iddialı giriyoruz"

2020 yaz sezonu ayakkabı trendleri hakkında bilgi aldığımız Yakup Kundura Ayakkabı ve Çanta Mağazası Müdürü Oğuz Dur, "Yenilikleri takip ediyor ve halkımızın taleplerini karşılamaya özen g

Çerkezköy 27.02.2020 16:25:00 0
"Yaz sezonuna iddialı giriyoruz"

2020 yazına iddialı gireceklerini belirten Yakup Kundura Ayakkabı ve Çanta Mağazası Müdürü Oğuz Dur, 2020 yılı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Mağazalarında, erkek, kadın ve çocuk olmak üzere her yaşa hitap eden ürünler bulunduğunu aktaran Oğuz Dur, herkesin bütçesine göre ürünleri rahatlıkla bulabileceği bir kreasyon hazırladıklarını ve kadınlar için yeni model çanta satışlarına da başladıklarını belirtti.

 

2020 YILINDA YAZ; SONBAHAR VE KIŞ MODELLERİMİZDE İDDİALIYIZ

 

Yakup Kundura Ayakkabı ve Çanta Mağazası olarak iş kolunda yılladır Çerkezköy ve bölge halkına kaliteli hizmet verdiklerini ifade eden Oğuz Dur, “Firma olarak yenilikleri takip ediyor ve halkımızın taleplerini karşılamaya da özen gösteriyoruz. Ayrıca ürünlerimizin garantili olması nedeniyle bölgede tercih edilen mağazalar içinde yer alıyoruz. Bu yıl kadınlarda öne çıkan spor ayakkabı modelleri ve yumuşak çarık grup modeller en çok tercih edilenlerden olacak. Firma olarak 2020’nin en iddialı yılını geçirmeye başladık ve iddialıyız.” dedi.

 

“ERKEK SPOR AYAKKABILARINDA İDDİALIYIZ”

 

Erkek ayakkabı modellerinde özellikle erkek yazlık ayakkabılarda iddialı olduklarını dile getiren Oğuz Dur, 2020 yılında en çok tercih edilecek modellerin öncelikle spor ve klasik ayakkabılar olduğunu söyledi. Oğuz Dur, “Önceki yıllara göre bu yıl erkek ve kadın ayakkabı modellerinde her kesime hitap eden çeşitlerimizle en iddialı yazımız olacak. Özellikle ulusal markaların tüm modelleri mağazamızda yer alıyor. Yazın en çok spor ayakkabılarda ulusal markalar daha trend olacak. Ayrıca Eva taban ayakkabılar da tercih edilmektedir.” diye konuştu.

 

“KADIN ÇANTA MODELLERİNDE İDDİALIYIZ”

 

2020 yılı kadın çantalarında da iddialı olduklarını dile getiren Oğuz Dur, “Kadın spor sırt çantalarında, postacı çantalarında, kol çantalarında ve günlük çantalarda oldukça iddialıyız. Her kadının rahatlıkla kullanacağı ürünler olan çantalarımız da en çok tercih edilecek ürünlerimiz arasında yer alıyor.” ifadelerini kullandı.

 

TOPUKLU AYAKKABIDA 2020’NİN TRENDLERİNİ YAKALADIK

 

Topuklu ayakkabı çeşitlerinde de kaliteli ürün gruplarına sahip olduklarını sözlerine ekleyen Oğuz Dur, “2020 yılı trendleri arasında bu yıl özellikle kalın topuklu ve canlı renklerin ön plana çıkıyor. Kadın ayakkabılarının tüm çeşitleriyle sezona iddialı giriyoruz. Mağazamızdan hiç kimse boş çıkmayacak. Bu yıl yine herkesin zevkine ve ayak rahatlığına uygun ayakkabılar ve kadın çantalarıyla halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10