Çerkezköy TSO farkındalık örneği sergiledi

TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan, 41. Vodafone İstanbul Maratonu'nda kurumsal koşu takımı kurarak bir ilki gerçekleştiren ve ilkokul öğrencilerinin ücretsiz doğa eğitimine destek olan Ç

Çerkezköy 27.02.2020 16:28:00 0
Çerkezköy TSO farkındalık örneği sergiledi

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Çerkezköy TSO) önceki gün Oda Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu. Nilüfer Ceylan, 3 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşen 41. Vodafone İstanbul Marotonu’nda kurumsal koşu takımı kurarak Çerkezköy’de ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde örnek bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundukları için tüm Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu ve personeline teşekkür etti. Gerçekleştirilen plaket töreninde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Narçın ve Mustafa Ogün Asıl da yer aldı.

 


ÜCRETSİZ DOĞA EĞİTİMLERİNE KATKIDA BULUNULDU

 

Maraton’da TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi yararına kampanya yürüterek bağış toplayan Çerkezköy TSO Takımı’nın ilkokul 3.sınıf öğrencilerinin ücretsiz doğa eğitimi almasına katkıda bulunulduğunu kaydeden Nilüfer Ceylan, ”Doğa bilinciyle büyüyen nesillerin, doğayı tanıdığında seveceğine ve sevdiğinde de doğayı koruyacağına inanıyoruz. İlçemizde TEMA Vakfı’nın çalışmalarına verdiği destekten dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerimizi sunarım.” ifadelerini kullandı.


İYİLİK PEŞİNDE KOŞAN İLK TSO


TEMA Vakfı ile ortak hareket etmekten onur duyduğunu dile getiren Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise “41. Vodafone İstanbul Maratonu’nda TEMA Vakfı ile beraber iyilik peşinde koşan ilk ticaret ve sanayi odası olmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin sonunda çocuklarımızın doğa eğitimine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye Çöl Olmasın diyerek başlayan ve doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca’yı anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

 

TEMA PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ


Nilüfer Ceylan, ziyaret sırasında 41. Vodafone İstanbul Maratonu’na katılımları ve katkılarından dolayı Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya TEMA plaketini takdim etti.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10