Başkan Akay'ı hamsi şölenine davet ettiler

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek, 1 Mart Pazar günü yapacakları 7. Hamsi Şöleni'ne davet et

Çerkezköy 27.02.2020 17:40:00 0
Başkan Akay

AKAY'I ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun ve Kapaklı Belediye Başkanı Yalçın Hal ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 1 Mart Pazar günü geleneksel hale getirdikleri hamsi şöleninin yedincisini düzenleyeceklerini kaydederek "Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl yedincisini gerçekleştireceğimiz Hamsi Şölenimizde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız” dedi.

 

"İLGİYLE TAKİP EDİYORUZ"

 

 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür eden Başkan Vahap Akay, "Kapaklı Ordulular Derneği olarak her yıl düzenlediğiniz Hamsi Şöleni’ni ilgiyle takip ediyoruz. Bölgemizde yaşayan hemşerileriniz ile bu tür aktivitelerde bir araya gelmeniz, kaynaşmanız, dayanışmanız çok güzel. İnşallah geleneksel hale getirdiğiniz Hamsi Şöleniniz birlik ve beraberlik içerisinde uzun yıllar devam eder.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10