O projeler için ilk adım atıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın seçim vaatleri arasında yer alan yer altı otopark ve meydan düzenleme projeleri ile Atatürk ile Öztrak Cad

Çerkezköy 27.02.2020 17:57:00 0
O projeler için ilk adım atıldı

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu katıldı.

 

 

2021 YILI İLK YARISINDA PROJELER BAŞLAMALI

 

Toplantıda projeler hakkında değerlendirmede bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "TESKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanlıkları en kısa sürede bir çalışma takvimi oluşturmalıdır. 2021 Şubat–Mart aylarında altyapı çalışmalarına başlanılması gerekiyor” dedi.

Akay, Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’nın da yer altı otopark ve meydan düzenleme projeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayıp, çalışmalara en geç 2021 yılının ilk yarısında start verilmesi talebinde bulundu.

 

"BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

 

Toplantı sonunda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yer altı otopark, meydan düzenleme projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri içme suyu hattı ve yağmursuyu hattı yatırımları ilgili çalışmalar bu takvime göre yapılmalıdır" dedi. Projeler ile ilgili tüm hazırlık çalışmalarının kısa sürede tamamlanması için daire başkanlarına ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz'e talimat veren Albayrak, çalışmaların bizzat takipçisi olacağını kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10