Belediye 10 bin paket kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen 'Kandil simidi' uygulaması bu yıl da devam etti. Çerkezköy Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla 10 bin paket kandil simidi dağı

Çerkezköy 27.02.2020 18:01:00 0
Belediye 10 bin paket kandil simidi dağıttı

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Çerkezköy Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla belediye meydanında, mahallelerde ve camilerde kandil simidi dağıttı. Kandil dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Belediye Kültür Müdürü Ümit Zengin’de katıldığı programda belediye personeli cami önlerinde, mahallelerde ve belediye meydanında vatandaşlara kandil simidi dağıtırken, vatandaşlarda bu yılda kandillerini unutmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

 

VATANDAŞLARIN KANDİLİNİ KUTLADI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili münasebetiyle başta ilçe halkımız olmak üzere milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Regaip Kandili’ni kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10